Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я не вижу смысла в этом споре
-
Запитання до тих, хто оформлював win pass. Питання N1: ви оформлювали 1 заявку на сім'ю (там є опція по якій можна додати household members) чи на кожного дорослого окремо? Питання N2: які документи слід завантажувати в секцію Supporting documents?
-
Добрый день, Уважаемые! Готовлю Маму и Сестру к отправке паспортов на вклейку. В списке документов которые нужно вложить есть запрос на вклейку от обоих родителей, но родители в разводе, отец в Украине. У Мамы есть только заява о сопровождении ребенка на территории ЄС и Шенгена. Хватит ли только одного подтверждения Мамы? Или нужно что-нибудь ещё? Спасибо большое за помощь.
-
Вам погодили?
-
Есть дилеры, поищите на гугл карте отделения, сходите туда и пообщайтесь с менеджерами
-
Доброго дня! Хто ще чекав так довго на Hydro 14 значний код для авторизації ? Вже 40 днів. Дзвонила минулого тижня, то сказали , що наступного тижня прийде. Вже тиждень закінчується і нічого немає. Показники подати не можу , пише не знайдено . Можливо в когось була похожа ситуація? От зараз знову дзвоню до них і вже 36 хв на лінії чекаю ...
-
Увага! Увага!🆘🚍 Шукаю грузовий мікроавтобус 🚍для платного;) транспортування столу та 6 стільчиків з району BRAESID в район POLO PARK ☀️сьогодні, 3 лютого о 19:00. 💡В кого є можливість та бажання - відгукніться, будь ласка. 💡В кого є контакти людей, які зможуть мені допомогти - поділіться, будь ласка. 💡З мене - безмежна вдячність 🫶 та трохи грошей😉
-
Не відповідають:(
-
Дякую:) За оперативність - окреме мерсібо;)