Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Свежий кейс: 1/02 - одна ночь в бесплатном отеле Торонто, 2/02 - заселение на месяц в Виннипеге. За «пару дней в Торонто» не знаю, но на подобный вопрос в Торонто ответил волонтер, что отель в Торонто - спонсорская помощь и помощь негосударственных гуманитарных организаций (типа Крастного креста и тд), а помощь в Виннипеге - полностью покрывается провинцией, поэтому данные программы не пересекаются. Чего не скажешь про другие провинции, где база заселения одна, и даже одна ночь в отеле Торонто послужит отказом от заселения, скажем, в отеле Эдмонтона. Удачи
-
Згідний що це не зовсім то чесно, але якщо сама Канада так дає робити. Тим більше в Торонто готель дають по федеральній програмі, а тут по провінціальній. Я летів одразу з Торонто в Вініпег, але кожен обирає свій шлях.
-
Народ є питання Воопшем забронював квиток Прийшов електронний квиток на пошту і всі деталі про рейс українською мовою Це є норм?
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста,тем,кто по cuaet подходит под эту категорию или нет? Или это только те,кто родился в Канаде и у кого pr есть?
-
Купляв на kivi Але не розумію чи то так має бути і чи з цим немає ніяких проблем якщо виліт і Варшави Я так розумію вони там будуть дивитись лиш на номер бронюваннч та на PNR?
-
Ну якщо ти купував на українському сайті або на сайті виставляв українську мову то цілком нормально. Чому ні?
-
Спасибо большое за объяснение)
-
Те кто по cuaet не попадает пока не получили pr. Citizens это не только те кто тут родился, а и те кто по прошествию времени получили гражданство
-
Ну тук підтвердження бронювання і мені прийшло e-tickets
-
А ти певен, що ти отримав білет? А не лише підтвердження бронювання?
-
Немає там кодів взагалі
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Не буде. Вони дивитимуться на твій паспорт. Ще можливо штрих-код або QR-код знадобиться для сканування (якщо він є в білеті). А так все норм! Don’t worry 😉
-
Нет не подходят