Winnipeg for Ukrainians - chat
-
MoneyMart
-
Если уже есть (а не покупать специально) Если дорогие и качественные Если есть место в багаже/посылке А в принципе - легко купить здесь и они не особо дорогие
-
Доброго ранку, підкажіть, в Вінні є обмінники окрім як в аеропорту? Назви чи адреси їхні, будь ласка
-
Який зараз курс?євр-кандол
-
Я ще міркую.як на вашу думку який банк в перевагах
-
Є в центрі currency exchange
-
Все вірно зрозуміли мене
-
Взагалі який зараз актуальний курс валют в Вінніпег? Чи краще одразу везти з собою Канадські долари ?
-
Дякую)
-
Доброго дня, я зараз в активному пошуку роботи Хоть може підкинути групи в телеграмі а бо в фейсбуці по пошуку роботи в Вінніпеге?
-
Да, так. В банках может быть хуже, это напрямую с обменника в at vital mall
-
Дякую! Налогів немає ніяких? Це відразу сума на руки?
-
Мне за 20 лет тут ни разу они не понадобились 😂 бери только если по работе какой-то нужны будут а так нет
-
Ну в том то и дело что хорошие и высокие ;-) wiking
-
Укрпошта 15кг 40х40х70 розмір коробки біля 7000грн
-
Підскажіть будь ласка, можливо хтось відправляв посилки з України? Якою поштою? Скільки вам коштувала? І як саме доставляли в Вінніпег?
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, номера телефонов или любые другие данные волонтеров в аэропорту, которые размещают украинцев на первое время
-
Решать вам. Чемоданы они не резиновые (в отличие от сапог).😁 Есть свободное место -везите
-
Вам міняють по курсу. У банків курс приблизно такий же (може трохи гірше) але одразу покладуть прямо на ваш рахунок, щоб не ходити з великими сумами "налічки". Не рекомендується міняти в Європі американські долари на канадські. Тут курс буде краще.
-
Хто знає як з заміною прав якщо переїжджаєш в Альберту? Клас 3 потрібно заново вчитись чи міняють?
21 Jan 2023, 23:31
67041/186757
8 minutes ago