Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Если есть евро - поменяйте в Европе на канадские , ИЛИ везите евро- поменяете тут Если есть американские - не меняйте в Европе на канадские. И американские и канадские доллары -свободно конвертируются, но в Европе обе эти валюты не основные. При обмене -курс будет невыгодным. Здесь в Канаде американские доллары распространены очень широко, обменять не проблема ваааабще. Есть даже банкоматы с американскими долларами, и можно открыть в них счёт в банке.
-
Доброго дня.робота! Догляд за жінкою.рівень анг.базовий.наявність авто є обов'язковим.кого цікавить напишіть будь ласка в приват
-
Непіскажете де можна в центрі найти обмінник?
-
Доброго дня усім! Мене звати Ксенія. Сьогодні я вам хочу запропонувати свої послуги. Буквально місяць тому я працювала в компанії Bell/MTS, але з часом вирішила себе спробувати в автосалоні. І вже як місяць я перебуваю на новій посаді в автосалоні. Я працюю в Crown Mazda по адресі 3690 Portage Ave. Ми маємо в наявності як вживані авто, так і нові. Також Crown це мережа автосалонів Crown, таких як Crown Acura, Crown Toyota, Crown Honda, Crown Nissan і звичайно Crown Mazda в якому працюю я. Я маю можливість підібрати вам авто в любому із цих автосалонів. Супроводжувати вас від початку до кінця. У нас є можливості фінансування і лізингу. Також якщо ви хочете продати свій автомобіль ми можемо запропонувати Trading. Ви можете зконтактувати зі мною по телефону, пошті або за адресою: +12042298405 [email protected] 3690 Portage Ave Гарного вам дня і до зустрічі!)
-
Marketplace &kijijii
-
Я с таким не знакома
-
Привіт, підскажіть хто орендував машину машину, вам її надають з повним баком палива, чи можу я її заправляти десь інакше, бо як я побачив в документах пише що заправка в них по 3,6$ за літр?
-
До 10000 валюти, те що далі просто декларуєте в аеропорту у офіцера, це все.
-
Скільки модна везти грошей кешем на одну дорослу особу і дітей? І треба надлишок декларувати? Скільки податку та просять документи ?