Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Во многих местах клиника сама отправляет в бенефиты запрос на оплату. Вы платите только разницу если ваша страховка не покрывает 100%
-
У меня "Canada life ". Прихожу к врачу, делаем все дела, ухожу. Врач сам отсылает в страховую мою, те оплачивают, что положено по бенефитам. Остаток оплачивает страховая мужа. Если нет второй страховки, то присылают вам с офиса врача оплатить остаток.
-
Can a landlord include a no-smoking clause in the lease? Yes. If there is a no pets and no smoking clause written in the lease and the landlord finds out that the tenant has a pet and/or is smoking in the unit, can the landlord legally evict the tenant? A landlord has every right to evict a tenant who knowingly violated a no pets policy, but first the landlord must give the tenant a written warning. If the tenant fails to remove the pet, the landlord can give the tenant a breach of tenancy agreement notification. If a pet causes damage to the property or disturbs other tenants, the landlord can also give the tenant a warning followed by a notice to move. When it comes to smoking, the landlord can give the tenant a warning followed by a notice of termination if they do not stop. The tenant can, however, challenge the landlord’s notice and request the Branch to determine whether or not the landlord’s ruling was reasonable and valid. Smoking in common areas is against the law, and includes areas like elevators, hallways, recreational facilities and laundry rooms. If a tenant smoked in any of the previously mentioned areas, the landlord has the right to give the tenant a warning followed by a notice for breach of a reasonable rule.
-
Вітаю товариство, не можливо зареєструватися на сайті manitobagovernment.as.me для зустрічі, щоб оформити документи, можливо хтось щось порадить…
-
И да, лучше зарегистрироваться онлайн и контролировать все свои бенефиты.
-
Народ, хто може порадити толкового окуліста чи клініку? Не просто оптику, а трохи серйозніше. Мені треба, щоб перевірили очі на всякі відхилення, бо є деякі проблеми, за якими мушу стежити щопівроку. Півроку тому сходила до якогось окуліста, то він мені одразу окуляри виписав і сказав у нього ж і купити (а я рік тому тільки нові купила) то мені такє впарювання не сподобалось. Буду дуже вдячна за будь які поради ✨
-
Поняла. Спасибо!
-
Та я так і зробила, але осад лишився 😅
-
Та нехай навіть платно, я в Польщі теж за окуліста і стоматолог платила - це для мене вже звичне. Мені важливо щоб не було великої черги (місяць то півбіди, головне щоб не три 😅) ну і якість обстеження теж важлива
-
Дякую за поради, буду пробувати)
-
А понял. Сначала не правильно понял. Мы делаем в костко на реджент, но там долго ждать зато нет связи с очками. Еще хорошо делают тут но тоже будут пытаться продать Prairie Eye Care - Winnipeg Optometrists (Henderson Hwy) (204) 661-2020 maps.app.goo.gl/rfPk3rsYyFoYsvtK8
-
Всім привіт, можливо хтось вчить англійську у Seven Oaks Adult Leary Centre, 950 Jefferson Ave, напишіть будь ласка як вам?