Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Перевірте чи є ваші права у базі мвс, ось посилання, якщо немає вам не видадуть права. opendata.hsc.gov.ua/check-driver-license/
-
Можно без записи
-
Спасибо)
-
app.squarespacescheduling.com/schedule.php?owner=27267098
-
Я теж 23го прилітаю))
-
А за обмін прострочених щось чули? Поміняють?
-
Якщо ви заходите в свій рахунок он-лайн, звичайно там є можливість замовити чекову книжку, її пришлють поштою через 1-2 тижні
-
Ще таке питання: Якщо я прилетів у лютому, то податкову декларацію мені подавати не потрібно, враховуючи те, що в 2022 році я ще не перебував в Канаді?
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста, где тут вообще оплачиваются штрафы (нарушение правил парковки, сунули под дворник)?
-
Дякую,перевіри-є.Ще таке питання,чи брати свої старі страховки з польщі(може навіть перевести їх),може це поможе зменшити ціну канадської страховки?Чи це все без сенсу?
-
В моем случае - случайность, привез друга в отель заселить, поставил машину на паркинге, а там снегом был привален знак «only registered venicles”, по темноте, усталости и плохой видимости не обратил внимания. Через полчаса спускаюсь - под дворником «письмо счастья». Сходил на ресепшн, говорят Мы тут ни при чем, это все полиция.
-
Поделитесь пожалуйста опытом, как делать не надо. Думаю многим будет полезно
-
Там на tiket написано, как оплатить можно. Я лично в суде оплачивал, когда пытался штраф уменьшить
-
theparkingstore.winnipeg.ca/theparkingstore/#:~:text=You%20can%20still%20pay%20your,and%20changes%20are%20available%20online.
-
У меня в 10 раз меньше)
-
Сам в шоке. Причем кому мешал вообще - не ясно 😂😂😂
-
Я осапаривал $300
-
Оперативненько работают
-
Так как кинули под дворник и было чуть снега, тикет нормально так размыло, нечитабельный… Оспаривать не буду, сумма небольшая, да и времени по судам кататься нет. Может можно как-то онлайн оплатить?
-
Ні, це тут не діє)
21 Jan 2023, 23:31
69202/188152
5 minutes ago