Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Народ, что там будут пиарить украицев без очереди, или приехали так чисто пробздеться.... Должны дать я думаю)))) да
-
Декларують при в'їзді в Канаду тільки "налічку", чи кілограми золота...😁 Це для того щоб обмежити money laundering. Ваші гроші в іншому банку, це щось що можна відстежити. Їх декларувати не треба. Вважається що це ваші чисті гроші, з яких вже виплачені податки ,і раз вони на рахунку в банку , то вони отримані легально (ну... , так вважається) Коли ви станете податковим резидентом Канади, то в податковій декларації в кінці року, ви зобов'язані декларувати якщо ви маєте більш 100 тис. CAD в інших валютах чи за межами Канади (декларувати це не завжди значить платити з них податки)
-
Если есть доход за границей - он декларируется и с него платят налоги. Если вы до приезда в Канаду имели много мульйонов на вашем счету где-то за границей - это ваши деньги и никто не мешает вам переводить их в Канаду. С этого налоги не взимают. А если на ваши мульйоны начислили банковский процент когда вы уже в Канаде,- вот с них надо платить налог (с процентов)
-
Позвоните по указанному номеру и сообщите об ошибке
-
Он в магазине сейчас стоит 120. И другие есть с 40% скидкой дешевле. Дорого ты взял www.sportchek.ca/categories/men/jackets-coats-vests/winter-jackets/down-insulated-jackets/product/helly-hansen-mens-tromsoe-winter-jacket-long-insulated-synthetic-333171172.html
-
Я подала заявку 7 января, сегодня получила по почте новый ворк пермит.
-
Привіт! Хто здавав air brake knowledge test в МПІ, підскажіть по чому ще готувались окрім книжок і тестів на сайті мпі, яких на тесті немає?)
-
Если вы имеете в виду набулайзер то они должны продаваться в аптеках. Лекарство доя него будет по рецепту. Кто то искал тоже на прошлой неделе. Я лично не знаю, но даже на амазоне есть. Ингалятор или inhaler это балончик с лекарством и только по рецепту.
-
Для тих кто без мови: Дякуємо за ваш інтерес у компанії OFE та наших послугах з допомогu пошуку роботи. Ми робимо все можливе, щоб допомогти нашим клієнтам знайти роботу, тому ми зв’язуємось з потенційними роботодавцями, щоб перевірити, хто наймає, і запитати їхні вимоги до роботи. Прохідний рівень англійської мови завжди має вирішальне значення, оскільки це говорить про здатність людини до навчання та безпеку на робочому місці. На думку роботодавців, працівники мають бути здатні пройти тренінг щоби вміти розбиратися в робочих процедурах і змінах у робочих процесах. Їм також потрібен хтось, хто може попросити про допомогу та пояснити, якщо трапиться інцидент. З огляду на це, ми в даний час реєструємо клієнтовів з бенчмарк (рівнем) англійської мови 4 і вище. Тим не менш, враховуючи попит, OFE робить все можливе, щоб знайти потенційних роботодавців, які, можливо, будуть готові прийняти працівнуків з нижчим рівнем англійської мови. Ми будемо матимо вас на увазі, якщо у нас будуть такі роботодавці. Наразі, якщо ви плануєте знайти допомогу щодо покращення своїх навичок англійської мови, ви можете зв'язатися з Immigrant Centre