Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Буває. По темряві, чи вдень?
-
І то вони нормально відносяться, типу не найкраще місто, але живемо
-
так само.. в мене сьогодні поганий настрій.. ледве заспокоів наріка з ножем а зупинці
-
Winterpeg, таке інше - окей, можемо кепкувати. Але отаке то взагалі діч, так можуть приколюватись тільки локали
-
цього не знав.. перевірю) хоча знаю що мій батя має вже їх 3 штукі😂
-
дякую!
-
Але, будь які манепуляції з укр. Паспортом можга робити тольки якщо до його закінченя не більш ніж яеісь фіксований час. Мені здається півроку. Але можу помилятись. Перевірте
-
такі теж траплялись! не суперечу
-
Есть консульство в торонто , эдмонтоне. Можно в гугл найти- там подробно за паспорт написано
-
От хочемо без дітей, є сенс, чи чисто майданчик?
-
Тут долгая история. Я когда то считала что никогда не буду водить. Последние 2 года жила в Киеве с мыслью надо машина и учиться водить. Вряд ли я здесь прямо сейчас созрею для обучения. Тем более что ещё месяца нет после приезда. Пока хватает других вопросов, включая изучение языка.... позже вполне. Месяцев через 5. )
-
То де)?
-
Мені нарік на зупинці приніс пальто, коли дізнався що з України) волав фак путін на всю мейн стріт) ніякі доводи про те що не потрібна допомога не прокотила)
-
Хтоль їздив на льодовий лабірінт? Ми отримали купу вражень з дітьми. Сподобалось
-
Сніжний бар - не потрібно більше слів😂
-
Льодові горки на плюшках та сніжний бар.
-
www.todocanada.ca/the-worlds-largest-snow-maze/
-
Следующее событие вот heho.ca/
-
Ай) але я єдиний драйвер серед всіх друзів, тож у них буде головна забава зберегти всю стопку до парковки. А зважаючи що алко не можна возити в салоні, як сьогодні вияснили, челлендж буде взагалі веселим 😂
-
А ще, мені казали, що тєма тут це скачки!!! Чекаю початку сезону!!!!
21 Jan 2023, 23:31
70314/188152
5 minutes ago