Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Будь ласка, дайте пораду, не можу ніяк з'ясувати точно. У мене в Канаді живе мати громадянка Канади, як мені сказали і як я читав, це додаткові бали і начебто трохи інша програма по кует . Питання мій такий, чи маю я відпроцюват 6 місяців у Монітобі для подачі на пр? велике спасибі
-
Це залежить по якій програмі ви будете подаватись на permanent residency (PR). Звичайно люди працюють пів року у манітобського роботодавця, щоб доказати свій зв'язок з провінцією і отримати провінційну номінацію (додаткові бали). Можливо ви можете просто використати іншу програму.
-
Підкажіть будь ласка де можна недорого поклеїти захисне скло на телефон і купити чохол?
-
Купите в amazon стекло и сами наклейте
-
Вот меня терзают смутные сомнения, есть куча объявлений на аренду квартир, даже комнаты- хоть они только для индусов и девушек😂 так почему так много сообщений что не могут найдти жилье? Украинцам не здают? Или все ищут царские апартаменты за 400 баксов? И поэтому живут в отеле по 2 месяца?
-
До торонто
-
Но то саме лот
-
Тільки вага ми везли в багажу і ліки як на малу аптеку і градусник жодних проблнм не було. А вот ручну кладь в торонто потрашили страшно но нічого не забрали теж була мала аптечка і не все в пакетах. Плюс без проблем взяли своі бутерброди в пакетах с зип застежкой тільки воду не дали взяти, конфети, шоколадк И горішки все ок
-
Спасибо, что подсказали
-
Доброго дня. Если прилетаем в Торонто и хотим купить симку в телефон, какого оператора выбрать, чтобы покрытие в Виннипеге было хорошее. Заранее спасибо за ответ