Winnipeg for Ukrainians - chat
-
безкоштовно чи потрібно платити за оренду?
-
www.facebook.com/100076131125373/posts/pfbid02Yw627FRsN8SKQxsWqpT3K7NctkvGEfRqgLyHqYzF9iEGQWkB1chm5rWT1VXcgw3kl/?mibextid=Nif5oz Ищут помощников на кухню с возможностью читать и писать на английском
-
youtube.com/shorts/ErJZb6EDOPg?feature=share
-
HIRING! Доброго дня. Маємо декілька вакантних місць на позицію Roofer (плоскі дахи). Вимоги: - Комунікативна англійська - Досвід в будь-якій сфері будівництва або ремонту, вміння володіти ручним інструментом - Можливість працювати на вулиці в екстремальних температурних умовах (як холод, так і тепло) - Відсутність страху висоти - Адекватність, дісципліна, вміння швидко навчатись, відсутність шкідливих звичок, які заважають працювати - Бонусом буде наявність водійського посвідчення провінції Манітоба та досвід керування, вміння їздити на форкліфті, досвід експлуатації CNC. Пропонуємо: - Офіційне працевлаштування на фулл-тайм - Відмінне керівництво та колектив - Можливості зросту та розвітку - Робота по місту Вінніпег та околицях (майже до всіх об’єктів можна доїхати міським транспортом, якщо ні - організовується трансфер) - Фірма надає засоби індивідуального захисту та деякий інструмент. Чекаю ваші резюме та запитання в Приватних повідомленнях. Всім гарного вечора.
-
Что для вас самое важное в тарифе? Цена? Количество интернета и тд?
-
можно ссылку на форму для волонтеров в Виннипеге пожалуйста
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform
-
поселиться
-
Вы хотите поселиться в отеле или побыть волонтёром в аэропорту?
-
Очень прошу, помощи ❤️ Я мать-одиночка,у меня трое деток.(пять три и два года) Живу одна, без мужа, родственников... Увы.. тоже нет. Осталась без работы денег и запасов. Пропал свет деньги зависли в банкомате вернутся через 120 дней Нам ,не нужны ,заморские продукты,мы кушаем обычные макароны, рис,овощи... Я очень ПРОШУ ВАС отозваться, на мою просьбу! Возможно, кто-то может,оказать помощь, в продуктах питания (Украина,Винницкая область) Вдруг, кто-то знает проверенных волонтёров! Или знает хорошую, онлайн работу. Для подтверждение своих слов,скину вам фото...документы..все что нужно для подтверждение!! Я простой человек,не кидайтесь грубыми словами,я просто прошу помощи. Спасибо, каждому из вас Я ОЧЕНЬ ПРОШУ ВАС Если вдруг, кто-то имеет возможность и желание оказать помощь,в фин плане. 🕊 Моя карта 5366391128864428 PayPal [email protected] Мирного неба, над головой 💙💛 Спасибо большое каждому, КАЖДОМУ ИЗ ВАС, кто не прошёл мимо. Берегите себя и близких. Если, какие-то вопросы, предложения, пишите в любое время)