Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрий вечір. Сімейна пара без дітей, тварин та шкідливих звичок шукаємо 1 bedroom в оренду.
-
В мпі казали, що раніше двох тижнів не приходить
-
Тимчасові продовжують без проблем.
-
Вітаю, хтось будь ласка зараз може скинути 170грн на картку з поверненням? Терміново 🆘
-
Доброго дня. Можливо хтось знає чи є курси або школи флористів де можна підтвердити або здобути нову спеціальність?
-
Усім привіт. Теж дуже цікавить 🫶
-
Блокируйте
-
Здесь везде есть клубы. Но лучше academies
-
Подскажите, а в Виннипеге можно купить где-нибудь травы: кору дуба, череду, ромашку и т.п.?
-
Да. Все можно купить в вита хелс. Но кора дуба самого лучшего качества которую я встречала , от фирмы nature sunshine. Эта фирма кстати очень популярна в Украине тоже.здесь при заказе онлайн, за два дня доставляют домой.
-
Здається новий 3-бендрумний дуплекс у Сент-Джеймсі неподалік від Сільвера, біля Поло-парку. 2 паркомісця. Кварцові стільниці, прилади з нержавіючої сталі. Тихий безпечний район ідеально підходить для сімейного життя. Ціна 1880$
-
Наскільки я розумію, академії це додаткове навчання до шкільного, де відточують майстерність, вчать фінтам і тп. Бо замало зайнять на місяць. Чи я помиляюсь?
-
Допустим эти 2000 доларов с арбиси
-
Под какой процент вам дают кредиты на кредитку??
-
Если вы платите во время , то бесплатно и без процентов
-
Не знаю, я обычно мимо шёл когда там закрыто было
-
Оооо, и какова на вкус и цвет?)
-
Добрий ранок, скажіть будь ласка, куди можна звернутися по термінову стоматологічну допомогу дитині?
-
Добромаркет
-
Такое нет, только канабис
21 Jan 2023, 23:31
73727/187623
about 6 hours ago