Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Вы мастер или просто решили остроумно прокомментировать?)
-
Вас поспешили вернуть в группу, да?
-
Привіт всім👋😉 Друзі знаходжуся в Віннипегі,може хтось володіє інформацією, що до якоїсь підробітки,доки ще не знайшов роботу ще. Буду дуже вдячний за будь яку інформацію. Гарного всім вечора та настрою.
-
Перший рік… Тільки зараз змогла фізично переглянути документальний фільм… Горе, біль… розпач. youtu.be/rePVm575y5M
-
При покупках в интернете, адресс для выставления счета это указывается адресс проживания?
-
Адрес, который указан в банке, выдавшем кредитку.
-
Добрий вечір. Шукаю когось, хто може перевезти диван у понеділок вранці. ) Диван треба буде загрузити з бейсменту дому, перевезти та вигрузити на перший поверх( усе в межах Вінніпегу)
-
Скажите пожалуйста, если мы снимаем жилье у частного хозяина, во вторник будем подписывать договор. Что нужно знать? Как вообще происходит рент в таком случае? Потому что просит депозит, я до подписания договора не даю. Он говорит аренду оплатить е-трансфер, а депозит можно в кеш. Мы жилье посмотрели, все понравилось, но стремно попасть на какой-нибудь разводняк.
-
Хорошо бы убедиться что человек на самом деле хозяин . Например пусть покажет property assessment на его имя с этим адресом. Или другой proof тоже норм
-
Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка чи можна відправляти новий телефон з Канади в Україну? Хочу придбати тут в якості подарунка, оскільки в Україні ціна вища(
-
Спасибо!
-
Сложно… Тоже вот сегодня только настроилась…досматриваю вторую часть
-
можно, но если новый и в пленках и коробке - могут задержать на расстоможку, +/- ореинтируйтесь на 15-25%
-
Думаю,если один телефон,то ничего не будет )
-
Дякую
-
Теж на це сподіваюсь)
-
Вы смотрели open box или refurbished? Они продаются дешевле и с гарантией в самом Apple и кажется в Best Buy тоже.
-
Не сподівайтесь:Нові правила оподаткування міжнародних посилок — внесено зміни до ПКУ Із 30 квітня 2022 р. поштові міжнародні поштові та експрес-відправлення вартістю до 150 євро для фізосіб звільнені від оподаткування ПДВ та митом. Тобто сумма зверху 150 буде оподаткована +30 %. Ціна смарифона 250, мито= 250-150= 100*0.3=30 евро зверху. Є на митниці ціни всіх товарів.
-
Если просто дырка от гвоздя, то около 25-45 в зависимости от мастерской. Можно сделать в сетях Canadian tire, Kal Tire, fountain tire, integra tire , ну и в разных мелких гаражах. Если покрышка куплена в Kal Tire, то они по гарантии чинят проколы бесплатно, до конца жизни покрышки.
-
Ми до війни часто на 6pm замовляли одяг, якось за 80долларів купили куртку яка коштувала 400 до розпродажу. Митниці не повірила ціні, мені пришлось виписку з банку і з 6pm підтвердження брати, що так була така ціна. Тобто вони в курсі , що по чому
21 Jan 2023, 23:31
74449/187795
25 minutes ago