Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго дня. Вітаю зі святами! Я автороизований агент Bell/MTS і можу запропонувати хороші ціни на телефонний зв’язок, домашній інтернет і телебачення. Що я можу запропонувати: 1. Мобільний зв'язок. Якщо у вас ще немає підключення, або ви хочете змінити провайдера на більш вигідні умови без зміни свого старого номера. Ви можете написати мені. 2. Інтернет. Якщо ви переїжджаєте до нового будинку, квартиру. Можу запропонувати дуже хороші умови без договору та з бонусами. Якщо у вас є контракт, але ви все одно хочете змінити провайдера більш якісного і вигідного, то у Bell є варіанти його вирішення. Я можу вам допомогти. 3. Телебачення. Всі ми знаємо, що новоприбулим у наші дні потрібно багато спілкуватися та практикувати свою англійську. І телебачення – один із варіантів як для дітей, так і для дорослих. І куди б ви не вирушили, навіть у подорож, ви зможете завантажити улюблений серіал чи фільм та подивитися його на будь-якому пристрої. Наразі є дуже вигідні пакети разом із інтернетом, ми їх підберемо та адаптуємо під ваші потреби. Буду рада вам допомогти і бути завжди вашим агентом і помічником! Гарного вам дня і зі святами! Дякую.
-
Кто брал машину новую с салона, отзовитесь.
-
Доброго дня скажіть будь де можна самій забрати проїздний winpass?
-
account.hydro.mb.ca/Portal/ServiceRequestFormPrelogin.aspx?reason=startService
-
Щоб реєструватися в мене таке віконце висвітилося.
-
Показатели не 14 цифр далеко, там 5 или 6, или я не понял вас
-
Вы подаёте заявку на регистрацию аккаунта сначала, у вас нет номера. Как у меня было, либо ждать несколько недель, либо звонить на горячую линию просить активировать сразу же и передать показатели. В ожидании висел часа 4 ещё тогда
-
Спасибо!
-
К хирургу прилично так ждать очередь. Если это не супер срочный вопрос. В целом все бесплатно, но лекарства платные, плюс стоматолог и окулист платно, и всякие массажи и физиотерапия. Если записались к врачу и не пришли, то придет счет об оплате штрафа. Если вызвали скорую, то тоже придет счет
-
Дякую
-
Доброго ранку! Намагаюся зареєструватися в hydro. Де взяти номер акаунту? В підказках намальований рахунок, але мені ще не приходили. Також е лічильник, але там я не бачу 14 значного номера! Можливо хтось знає?😔
-
В той же форме есть адрес физический куда отправлять в Виннипеге
-
Google search 'Climate action incentive payment form' - первая ссылка, качаете и печатаете форму для ньюкамеров
-
И закрыть не будет проблемой, там есть функция типа "подать показатели при выезде"
-
Підкажіть, будь ласка, хто має бланк на компенсацію клімату?? Де взяти і куди подавати?? Всім заздалегідь щиро дякую!!
-
Pre-Autorized Payment отменяет залог
-
Мне пришло письмо от Hydro, что нужен залог 300$ или поручитель. По истечении 12мес. исправных оплат залог возвращается. Только вот не знаю как им его перевести 🤷🏻♀️
-
Ну во первых на съеме сегодня здесь завтра там- дольше переделывать. Если лишнего снимут- разбираться. А план тоже делать не стоит потому что никто не знает сколько используешь и сколько платить. Залог не надо
-
Иначе там залог оставлять кажись надо
-
Why
21 Jan 2023, 23:31
7465/187795
about 9 hours ago