Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Здравствуйте, хотели купить билеты на westjet с украинской карты и не получается, в чем может быть причина?(
-
Привіт Я майстер манікюру Шукаю роботу у Вініпезі Можливо хтось знає хороші салони куди можна влаштуватись на роботу Дякую🌸
-
Доброго дня! Може кто брав Авто в Кредіт? Можете дати поради на що зважати увагу???
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка як це можна зробити онлайн ?
-
🇺🇦 24 лютого мільйони з нас зробили вибір: не білий прапор, а синьо-жовтий стяг. Не втеча, а зустріч. Зустріч ворога. Опір і боротьба, – Володимир Зеленський. Це був рік болю, жалю, віри та єдності. І це рік нашої з вами незламності. Знаємо, що це буде роком нашої з вами перемоги! 🇺🇦 Новини Онлайн
-
На машину, стоит ли она своих денег и тд
-
Bulk Barn
-
Яка середня заробiтна плата тут, на яку можно розраховувати?
-
Вiтаю, э питаннячко
-
Кофемолка стоит в том же костко, на выходе, после фудкора, мы берём зерна в костко и перемалываем у них же, бесплатно, самостоятельно
-
Доброго дня , можливо хтось знає майстра манікюру в районі Garden City ?
-
B1, опыт на заводе и в отеле только
-
Какой уровень английского? Есть профессия/опыт?
-
Нет такого понятия, зарплата для украинца. Есть работа с языком или без, с опытом или без, с образованием или без
-
Или это везде такая зарплата для украинцев
-
Вот думаю, может есть работа с где можно было бы и побольше заработать, пусть и физически
-
Вернее, я сейчас нарабатываю опыт в отеле на стойке регистрации, и зарплата тут довольно стремная
-
Минимальная зп тут 13,75, а дальше все зависит от вас
-
Читал много кому удавалось м Поменять права.
-
Привіт, друзі підкажіть,пліз яка ситуація з цигарками. Тесть у Вінніпезі питає. Я в Україні. Де купують де дешевше?. Дякую.
21 Jan 2023, 23:31
74661/187005
18 minutes ago