Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Сефора?
-
Вітаю! Дівчата, підскажіть канадский сайт з косметикою. Щось типу нашого мейкапу
-
А в отеле можно продлить срок пребывания если не смог найти свое жилье?
-
За деньги все можно
-
Да, за федеральною програмою при запиті
-
Доброго дня Скажіть будь ласка чи обмінюють водійські права заразка 2005р.
-
Водители всего города соберутся и сами построят?)
-
Справа не в інженерах, а в банальній економії коштів. Також в Манітобі ручна праця зараз коштує дорого, що б вимощувати дорогу з каменю. Також можливо в Манітобі і каменю немає в достатній кількості. Звичайно що можна завезти, але ви мабуть вкурсі що Манітоба це не найбагатший регіон. Якщо знаєте як зробити дорогу яка витримує від -40 до +40 і не потребує ремонту - поділіться, будь ласка, цією цінною інформацією.
-
⚠️⚠️⚠️ Доброго ранку Можливо є бажаючи на ботокс , кератин , холодне відновлення волосся Роблю з виїздом на дом Ціна 🔥🔥🔥
-
Да я-то понимаю, просто фотка смешная попалась в тему, вот и поделилась)
-
А на скільки часу дають готель при заїзді? Я думав на 2-3 дні, а на рецепшині я запитав коли виїзджати і індус сказав що до 1 місяця можна знаходитись, то я вже трохи запутався.
-
Усім доброго здоров'ячка! Підкажіть чи є тут хтось щоб допомогли відкрити рахунок у банку. Можливо хтось працює у банку чи є знайомій
-
В идеале за две недели устроиться и найти жильё. Изначально было оговорено про две недели. Но некоторые оставались дольше. По началу максимальный срок вообще был 45 дней. Сейчас кажется уменьшили до месяца.
-
Да есть. Проверь закрепленные сообщения
-
Идите в будний день в любой понравившийся банк, подготовьте пару фраз и вопросов, которые вас интересуют в переводчике. Сразу вам там никто ничего не откроет. Вас сначала запишут на визит и назначат дату, потом прийдете на открытие счета. Ничего там сложного нет, даже с незнанием языка)
-
Есть мнение, что в Северной Дакоте и Миннесоте знают.
-
Дякую 👍
-
2 тижні біля аеропорту + 2 тижні десь в іншому місці + до 2 тижнів можна подовжити, якщо в інших містах не користувались безкоштовними готелями
-
С переводом на английский поменяют
-
Доброго ранку. Таке питання, чи хто вже отримував замовлення з Аліекспресс? Чи були якісь додаткові витрати, маю на увазі податки чи ще щось? Дякую
21 Jan 2023, 23:31
77352/187710
about an hour ago