Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всім привіт, де можна роздрукувати документи в центрі, недорого))?
-
И по сути получается рассрочка, а не кредит
-
У зв‘язку з переїздом до іншого міста з квітня здається квартира у районі River Park South. 2 спальні,велика вітальня з каміном та відкритою кухнею,окрема кімната з пралкою та сушкою.Район дуже гарний,безпечний та спокійний.Одразу за домом школа і садочок.Вартість оренди 1450+ hydro(вода та одне паркомісце включено до ренту) або 1700 з меблями(саме так ми і знімаємо).Якщо будете знімати з меблями то квартира абсолютна готова до заїзду(всекухонне приладдя,2ліжка ,матраси,телевізор і тд)Квартира знаходиться на другому поверсі двохповерхового кондо з окремим виходом та терасою.Pet friendly!Автобусна зупинка прямо перед домом.якщо є питання-пишіть в приватні.Всі зацікавлені будуть спілкуватися з власницею.
-
Мда... К сожалению. Квартиру дешевле я не нашёл. Бейсмент не хотелось. Может закончится контракт здесь и поищу что подешевле за городом. 1200 это я так смотрю средняя цена. Дешевле или бейсменты или откровенные помойки. ( Видел и с тараканами и с клопами )
-
Ну к сожалению друзей тут пока нету)) Я тоже живу в центре. Смит стрит. Не знаю, почему люди жалуются на центр. Всё рядом и всё удобно. Из минусов ,это нету хорошего супермаркета с едой рядом. Ну и много "весёлых " соседей))) Но меня обсолютно не парит. Иногда даже весело понаблюдать.
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.