Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Посоветуйте пожалуйста где лучше поменять доллары на канадские доллары?)
-
Доброго вечора друзі, можливо знаєте якісь новини щодо продовженя програми CUAET, не вспіваю з дітками до кінця березня, чекаємо чоловіка( після поранення ще лікується).Плануємо в травні прилетіти
-
Так, вчора прилетів, в аеропорту волонтери пригостили водою, цукерками, викликали таксі до готелю, дуже їм дякую за це. В готелі сказав що я новенький и дали кімнату
-
Shoppers drug Mart, sobeys
-
Никакой информации о продлении на данный момент нет
-
В банке в money exchange. Я менял в даунтауне в Currency Exchange Winnipeg Downtown Currency Mart 240 Graham Ave Suite 290, Winnipeg, MB R3C 0J7
-
Де можна купити квитки на автобус окрім 7/11?
-
Якщо зможеш записатись, за 2.5 години, бачив тільки 1 раз регестрацію. Поки я написав данні, реєстрація уже пропала. Одні айтішніки сидять напевно
-
Р - это телефон F - Факс
-
🚗📋Оренда тільки для водіїв Убер Вінніпег🚗📋 📌Відкриття аккаунтів Убер Драйвер , та інше 📌 🚕2020 Toyota Corolla 1,8 🚕2022 Honda Civic 1,8 🚕2022 Nissan Sentra 2,0 🚕2022 Nissan Verda 1,6 🚕2018 Hyundai Sonata 1,8 🚕2022 Honda Civic 1,8 🚕2023 Kia Rio 1,6 🚕2023 Volkswagen Jetta 1,6 🚗Та ішні Ми розмовляємо (Англ/Укр/Рус/Пол) 📞204-291-6395 Дмитро 📩@win_uber (Telegram) Ig - Uber.winnipeg
-
подскажите, мне человек скинул 2 номера и перед номерами эти буквы. Они что-то значат? может один номер для звонков а второй для смс?)
-
This is a copy from another Telegram channel: Martha Chuchman (загугліть номер телефону). Я робила довіреність на продаж таким чином: 1) Довірена людина в Україні шукає нотаріуса, у якого буде завірити. 2) Ви самі складаєте текст довіреності. 3) Копію тексту довіреності ваша довірена людина несе до нотаріуса, щоб він/вона сказали, що текст підходить. (Був випадок, що проставили тут всі печатки і відправили довіреність, попередньо не узгодивши текст у конкретного нотаріуса, і забракували її. Потрібно було все перероблювати) 3) Коли текст узгоджений з нотаріусом, я понесла її до Martha Chuchman. 4) Вона завірила і дала адресу де треба підтвердити її підпис. 5) Після цього я відправила в Українське Консульство в Оттаві. Ще на сайті (англомовна версія) дивіться які документи треба вкласти в пакет. Коли відправляєте цей пакет в консульство, то має бути проплачений зворотний лист, щоб вони могли повернути завірену довіреність назад. Тобто це має бути лист або вже з марками, або з трекінговим кодом. Якщо не буде цього проплаченого листа для повернення, то вони просто не відправляють і не дзвонять.
-
Добрый день, можете продублировать пожалуйста список документов, необходимых для получения прав по Дии? Там был листик, не могу найти
-
Доброго дня, підкажіть вона на українскій мові робить чи на англійській?