Winnipeg for Ukrainians - chat
-
www.ukrainianmanitoba.com/notary-documents/
-
Доверенности нужно делать через консульство
-
Забавно, но в Канаде нет нотариусов
-
UCI из work permit
-
При всем уважении, но Вы сейчас вводите в заблуждение и меня, и всех, кто может столкнуться с той же проблемой. Вот ответ от консульства Щодо запису на нотаріальні дії, то його зробити ще важче, оскільки підготовка довіреності та супутніх документів потребує набагато більше часу. У зв’язку з цим, радимо КОРИСТУВАТСЯ ОПЦІЄЮ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ КАНАДСЬКИХ ДОКУМЕНТІВ. Для цього, можна оформити довіреність у канадського нотаріуса (по можливості, українською мовою у україномовного канадського нотаріуса, яких у Канаді багато), після чого таку довіреність треба легалізувати у встановленому порядку canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/zasvidchennya-dokumentiv На основании чего Вы говорите что “в Канаде нет нотариусов”?
-
Виноват, мне сказали, что в Канаде нет нотариусов, и я дальше распространяю эту информацию
-
Скорее всего, но я все подряд туда отнёс 🤔
-
Кстати, если не приходит через несколько недель после смены адреса, нужно звонить им и уведомлять о смене опять, тогда придёт за неделю
-
я в Німечинні робив так. Знайшов нотаріуса в Украіні, вона зробила саму форму доручення, саме те що мені потрібно було, на ті права які я хотів передати. Поїхав к онсульство, вони все зробили там, печатки і т.д. і відправив в Украіну. В Украіні вже потрібно знову до нотаріуса щоб він це вніс в базу і готово. Але тоді там була жива черга, тому я справився за день, а по апоинтмент запитатись було неможливо просто
-
Подскажите у кого контракт с Беллом? Пришел счет но менеджер вроде подвязывал оплату автоматически с карты хотя ничего не списалось, стоит ли оплачивать вручную?
-
В будь якому випадку зайвим не буде, гроші не пропадуть
-
Нужны кому то брошурки с ярмарки вакансий, скинуть сюда?