Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Так як ви з дітьми, то головне правило подалі від центру.
-
Дякую))) Він розуміє нашу мову?
-
Доброго дня спільното)))Хто може дати номер телефону рієлтора по Вінніпегу, який розуміє нашу мову, плануємо прилетіти до Вінніпегу 21ого березня. Сім'я 3 дорослих і двоє підлітків, з котиком. І порадьте де краще не винаймати житло. Буду дуже вдячна за поради. А може хтось знає де є квартири або будинки не за всі гроші світу і здають новоприбулим?
-
Ахах
-
Открывала у Еми, приехала получать дебетовую (и кредитную, как я думала). На кредитку не оформили заявку. Поэтому оформила сразу после получения кредитки, прямо на кассе оформили, спасибо кассиру Элен или Элена, она так извинялась за ситуацию... Перезвонили о готовности через 2 недели, забрала еще через неделю)
-
Ой,я с опозданием немного 🙈
-
Ну тут на самом деле как у нас ректоров таких нету, в основном риелторы продают дома и квартиры а не арендой занимаються
-
❗️❗️❗️❗️ Хлопчина, що вчора 10 березня ввечері прилетів в перший термінал. Тобі 20-21 рік. Ти з Чернівців. Тебе звати Олексій. Ти загубив а аеропорту Торонто в першому терміналі свій закордонний паспорт. Звернись до організаціі, що зустрічає украінців в аеропорту і знаходиться в першому терміналі на першому поверсі.
-
Насколько мне известно, то есть :)
-
Мне очень нравится! Связь отличная. Я взяла самый бюджетный вариант, иниернета немного, но он 4G, и меня еще подключили по реферальному коду и я получила по 25$ на каждый месяц, плюс 2 ГБт интернета бесплатно. Ребенку тоже купила такую сим-карту, и использовала теперь уже свой реферальный код
-
Sakns
-
Квартиры можно смотреть на сайтах Canadarent.ca , kijiji.ca, market place in Facebook. In Google, напишите apartment for rent winnipeg . Sublet это пересдача квартиры. Квартиры считают ко спальням, гостиная не считается
-
Дякую за відповідь
-
Только по будням