Winnipeg for Ukrainians - chat
-
‼️СКАМЕР‼️ [email protected] Lezhichko Oksana Vitalevna Дівчата та хлопці, будьте обережні, я додала свою подругу в групи по інформації з Канади, а саме Вінніпегу. На наступний день з її акаунту писала ось ця людина, що вказана вище, з запитом надіслати кошти на її укр карту🤔
-
Для старта вполне нормальная
-
Привіт. Шукаємо одного співмешканця, щоб орендувати трьох кімнатну квартиру поряд з Down town. Ціна орендної плати всієї квартири 1.400$ CAD яку розділимо порівно на трьох. Заселення 1 квітня! В цю суму включено: опалення, електрика, вода, wi-fi. Щоб зустрітися та піти подивитися квартиру пишіть в приват!
-
А куда вы их носите? Лучше их дома хранить. С собой носить точно не нужно
-
Добрый день, а что если заламинировать work permit и SIN номер? Это разрешено, или лучше их в папках носить
-
Никому не давайте син номер просто так. Это ваш номер жля изначально в стране. Паспорт он жк удостоверение это права , или отдельная карточка как права с отдельные м оп
-
А, вы об этом. Я имел в виду, если остановит полиция на дороге и т.п.
-
Ну значит это только самое первое время. Сам СИН вам носить с собой точно не нужно, достаточно где-то себе сохранить его номер и все. Я максимум один раз его копию куда-то давала за все время в Канаде, все остальное время - сам номер.
-
А разве не подойдёт качественное фото?