Winnipeg for Ukrainians - chat
-
В резюме
-
Так Це все маю
-
Маю права , маю авто, англійською скажу так щоб зрозуміли, але скажу так шо не перфект Елементарне то споко
-
5 баксов, ничего себе, в каком то магазине по 30
-
Всію їздити на вилковому погрузчику, але без ліцензії
-
Может летом к нам будут набирать, я буду в группе тут писать, если что следите, но у нас затратно и сложно в работу попасть))
-
Добре Дякую
-
Ну тут все долго, после собеседования ждите 1-3 месяца может и возьмут)) потом ещё выбирать будете))
-
Добрый вечер. Подскажите куда звонить или обращаться за помощью, у ребенка 6 лет рвота, вода не воспринимается тоже. Доктора семейного еще не нашли, хелс кард есть.
-
Так, у мене були питання що я погано розумію акцент продавців з Індії в Хортонс і іноді не розумію колег-канадців, коли вони швидко говорять. А от про письмові скілли ніяких запитань не було і бути не могло. 10 років роботи в імпорті в Україні, 2 роки в корейських компаніях в Польщі і тут зараз на офісній роботі. Не кажу що англійська (особливо розмовна) у мене ідеальна, але щось середнє між В1 - В2 є. Як і досвід рекрутінгу англомовних іноземців, та вже тут, тож резюме англійською, в тому числі канадського зразка, побачив і склав доволі таки багато.