Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Дякую!
-
В 13-45 по Виннипегу
-
Куча обьявлений на маркетплейс
-
без карти ви мусите оплатити прийом, то не дешево, може бути більше 300$.
-
Скажите кто-то делал новый ворк пермит после медосмотра ? Стоит ли его делать ?
-
Доброе утро , подскажите пожалуйста , вчера прилетели в Виннипег нас на 15 дней заселили в гостиницу Holiday inn&suites Winnipeg downtown с чего нужно начинать и куда обращаться для оформления документов
-
Отримайте SIN номер, в любому Service Canada; відкрийте банківський рахунок в любому банку; тепер можете подати на допомогу 3000; отримайте Health card у відділенні Manitoba health; шукайте квартиру, роботу і по необхідності мовні курси
-
Як взагалі дізнатись на скільки? Мені волонтер взагалі сказав на місяць, і якщо не знайдете житло вони допоможуть подовжити ще
-
Підкажіть, якось потрібно легалізовувати гроші які надходять з України? Чи потрібно їх буде вказувати в податковій декларації? Вони приходять на вайз чи револют.. Чи може підкажіть людину в якої можна проконсультуватись з цього приводу
-
почему на 15 дней?
-
Дякую
-
Витратьте пів години та запишитесь
-
Так, може не бути місць, раз в 15 хвилин додаються нові
-
Оце треба тиснути щоб на прийом записатись?
-
Реєструйтесь на зайті Там шукаєте віконечко для запису і в готель оформлювати всі документи, потім в банк і на медогляд і все готово. Посилання - app.squarespacescheduling.com/schedule.php?owner=27267098
-
Идите в отель Best Western, там волонтёры, они вам все расскажут. Скажите что вы новоприбывшие.
-
я так понимю, это нужно для снятия ограничений с ворк пермит, но ограничения касаются работы в медицинской сфере и работы с детьми и так далее. Если ничем таким не планируете заниматься, то и менять незачем
-
90% что заселят, а чтобы не переживать, установите на телефон airbnb и booking. Если вдруг что, найдете отель на ночь за 10 минут
-
ну я заповнював форму на гугл, але за під доби до прильоту
-
Я бы не резервировал. Если случится такая ситуация (что очень редко) то всегда найдётся гостиница за деньги
21 Jan 2023, 23:31
83741/186928
5 minutes ago