Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Не могли би підсказати через яку компанію?
-
А что там? Тоже есть льготы, привелегии? И попадание такое же ?
-
Краще в поліцію
-
Чи можливо в Канаді орендувати машину з НЕ канадським посвідченням водія і з НЕ канадською кредиткою?
-
Буду рада, якщо допоможуть і Вам)
-
Красно дякую за інформацію!
-
Active Management. Вибачте, не пам'ятаю адресу. Погугліть. Здається на Donald street знаходяться.
-
Тоже хорошие льготы и другие плюшки, тоже серьезный конкурс, чтобы попасть. Еще есть интересная позиция CBSA Officer - пограничник, другими словами, тоже очень даже неплохие условия. Но тоже ПР
-
Я чув що можна купити страховку, навіщо тоді депозит?
-
Всім привіт , шукаю роботу будь яку , фізичних навантажень не боюсь буду радий якщо хтось поділиться будь якою інформацією
-
Можно
-
Если хотите в mpi для тех кто передаёт или сдают теорию или airbrake можно сдавать га украинском или русском языках
-
Можна йому написати і запитати
-
Ну, ось у нас так само було. До того ж ріелтор не знав напевно, чи вільна ця квартира, чи ні. Просто виписав на папірці список квартир, типа треба їздити і перевіряти. А в нас на той час і машини не було😔
-
Ви телефонували до всіх закладів?
-
Нам так само. Пришли к ним. Просидели целый час. Он звонил звонил. Три варианта прозвонил. С одним договорился на встречу пришел посмотрел квартиру, написал что не подходит мне. А он спрашивает почему не подходит ? Нашли через риелтора
-
Та уже, остановились в кафе Applebee's
-
Все може бути😉
-
King's Head Pub Wee Johnny's Irish Pub Fionns Grant Park
-
Интересно зачем. Наверное отчитываться что типа помогли найти нам.
21 Jan 2023, 23:31
84026/186937
about 2 hours ago