Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ми самі знайшли також, те що хотілось. Але відкидати допомогу не потрібно. Тим більш по житлу допомагати важко - комусь не сподобається райони комусь кондиція, комусь сусіди, таке інше
-
Та я вже сама все давно зробила. До чого цей припис??)) Я просто людині писала свій досвід роботи з цією компанією...
-
Особистий досвід - нафіг вони там взагалі сидять. Але знайомим допомагали.
-
Згодна. Але людина питала щодо особистого досвіду стосовно NHJ, я і відповіла про свій. І від багатьох знайомих чула теж не дуже добрі відгуки. Але я не ввдмітаю співпрацю з ними. Будь яка допомога цінна!! Гарного вечора!
-
Вам принципиально в каком районе или всё равно где? Если всё равно где, но нужна хорошая клиника, могу посоветовать из личного опыта ту клинику куда ходим мы, вот уже 7 лет.
-
Посоветуйте пожалуйста А то мы сейчас съездили в круглосуточную За утолении нароста 2000 $ насчитали 👀
-
Доброго дня шановні підписники. Підкажіть будь ласка,цікавить робота на фермі з тваринами чи рослинами. Досвід роботи маю. Знаходжуся в Віннипегі вже місяць. Буду вдячний всім за будь яку інформацію. Дякую!
-
Просто маленьке напоминання - Перевірте що в вашому ворк перміті немає заборони на роботу в сільському господарстві...
-
Так можна. Туристи з Європи чи США орендують без проблем. Потрібні дійсні права та кредитна карта.
-
Я вже змінив
-
Давайте я вам в личку напишу. Это очень много, как мне кажется.
-
Работают, Киевстар ловит как Роджерс
-
Подскажите как вы записались на получение хелс карты ? Пытаюсь по вот этой ссылке app.squarespacescheduling.com/schedule.php?owner=27267098 ничего не выходит , никогда нет мест
-
Клацайте в течении получаса и появляться окошки, суббота и воскресенье выходной
-
Уже неделю клацаю ,ничего не выходит :(. Другого какого то пути нет ?
-
Вы вперёд три раза назад,я зарегистрировалась в 13-45 по манитобскому
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка,а є група у вайбері Вінніпег?дякую
-
Возможно есть. Но тут вайбером вообще никто не пользуется
-
С ПР можно
-
Посоветуй UNF CLUB
21 Jan 2023, 23:31
84126/187724