Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Податки на доходи залежать від річного доходу. З вашої зарплати будуть забирати якусь суму, повну калькуляцію робите ви в кінці року коли подаєте податкову декларацію. 4% це не дуже реально. Якщо зарплата зовсім невелика - я б брав приблизно 10-15 відсотків на податки по результатам в кінці року. Якщо зарплата ближче до середньої : 20-25% Якщо у вас є діти , чи жінка що не працює - більшу частину податків повернуть. Можете спробувати порахувати тут turbotax.intuit.ca/tax-resources/canada-income-tax-calculator.jsp?cid=ppc-nb_en_fy23_sl_goog_gen_np_na_na_zen_na&gclid=EAIaIQobChMI2Jygp4Ps_QIVkQJ9Ch1XvgHjEAAYASABEgLa7vD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
Так. Якщо я правильно пам'ятаю цей доход не підлягає оподатковування, бо він отриманий до того як ви стали податковим резидентом Канади. Але в деяких випадках, те що ви вказали може впливати на допомогу. Я б рекомендував заповнювати податкову декларацію в перший раз з бухгалтером.
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста 🙏🙏🙏 Мы приехали в 2022 году , жили у приёмной семье, за аренду жилья не платили и ещё не работали , то естьнетуни чеков , ничего , тратили деньги только на питание. Муж нашёл работу уже в январе месяце . Нужно ли нам заполнять налоговую декларацию за 2022 год? Обязательно ли это? Просто до конца ещё не разобралась... Заранее большое спасибо.