Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я писала им на емейл и просила этот номер
-
Кто-то отправлял курьером паспорт в варшавский визовый на вклейку. Как отследить судьбу дальнейшую документа, если по трек номеру посылка доставлена, а что дальше, не понятно. На сайте нужен номер для слежки но где его взять то.
-
від цього робота одного і того ж візового центра не відрізняється. Тільки як я зрозумів в Варшаві довше та потрібно записуватись завчасно. Просто так зайти не можна
-
Я в Варшаве
-
зробили паспорт за 3 дні
-
я був в Відні, там просто брав талончик, заходив до дівчини та питав
-
Ладно может подъеду завтра туда. Вы на рецепции там выяснили?
-
Ну я две почты указал и номер телефона
-
я написав не зрозуміло свою пошту, та приходим через день питав, як там. Бо не було трекеру
-
ну так там листі який потрібно було заповнити, на обробку данних, потрібно вказати пошту, і на ту пошту прийшов би код відстеження паспорту.
-
Всім привіт! Якщо вибиває помилку на створення аккаунту в CRA, то хтось вже дзвонив до них. Які питання вам залавали? Дякую!!!
-
Спасибо
-
Зайдите на сайт vfs global, найдите их контакты и позвоните или напишите. Этот номер формируется где-то через неделю после получения ими паспорта.
-
Доброго дня! Терміново шукаємо роботу у Вінніпезі .Ми сімейна пара, працювали на складах у Польщі, так як для дівчини може бути прибирання в готелі, посудомийня, там де потрібно мінімальне знання мови, для хлопця розглянемо будь що (будь-які варіанти). Англійська слаба.Якщо хтось захоче поділитися контактами роботодавця буду дуже вдячна!
-
Вітаю. Хто де замовляє форми для випікання паски? Бачила на амазоні, а ціна капець і маленького розміру.
-
Сказали отсылать бумажную версию и потом появится возможность создать аккаунт
-
Дякую. Зараз пошукаю.
-
Сегодня пару сообщений назад обсуждали
-
Не совсем поняла ваш вопрос
-
а вы не в курсе, это всё считается за период беспрерывного пребывания в Канаде? Просто я учила английский в BC 7 лет назад на протяжении двух семестров.
21 Jan 2023, 23:31
85876/188584
7 minutes ago