Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Мы на маркетплейсе и на кижижи смотрели, вариантов куча чтоб все посмотреть не хватало дня. Писала сразу письма если что то понравилось. Ответов было много, иногда в этот же день смотрели не одну квартиру. Это как с работой, пишите звоните много много много и 100% найдёте. Я тоже переживала что не успеем найти, но нашли.
-
55 Daylan Marshall gate (только 55, а не 25!!!! В 25 с животными нельзя)
-
Добрий вечір! Пропонуємо з 1 травня в оренду квартиру 1bedroom в районі Kildonatn Drive за адресою 1080 Henderson Hwy,. Орендна плата 955 cad( ВСЕ ВКЛЮЧЕНО)дуже тепла і затишна квартира, гарний спальний район. Чудова транспортна розв‘язка, зупинка перед будинком. Біля будинку Shoppers, Starbucks, Sobys, McDonald’s, RBC, Liquor Mart, 7 Eleven, COOP, кафе, медична кліника.
-
Очень хороший район и сам дом! Жила в этом же доме пару лет назад, очень советую 😃
-
Доброго дня ! 🥰 Саме зараз під аренду ! Приватний будинок 2 кімнати , власна територія , невеликий гараж ,територія для паркування авто, бейсмент з пральної машинкою і сушаркою! Будинок знаходиться в районі Weston. 1500 CAD +комунальні послуги окремо. PETFRIENDLY, можна з дітьми, родиною , сімейна пара. Будинок під аренду тільки українцям . Для просмотру звертатися в особисті повідомлення. При перегладі дому я буду з вами , тому не має жодної причину турбуватись стосовно англійської мови 😉