Winnipeg for Ukrainians - chat
-
autorama.com/attend/winnipeg/
-
20баксов
-
Подскажите,вход бесплатный?
-
Спасибо ☺️
-
Да есть в наличии! Новый KIA SPORTAGE Line AWD👌 Идеальный для такси🇨🇦❤🇺🇦🚖 Аванс 0% Условие: официально работаете 4 месяца. 34 395$ +tax
-
В общем так! Может кто то знает кто здает 1 бед рум или же студию... А то все звонки заканчивались тем, что нету ничего свободного... Или же могу с кем то по полам снять 2 комнатную квартиру... Оренда в 3+ человека не интересует, тк хочу иметь немного свободного пространства!
-
Обращайтесь напрямую🙏: Это контакты русскоязычных и украино-говорящих менеджеров по продаже авто в Winnipeg👍: Денис Vickar Nissan🇯🇵 +1 204 898 02 99 1424 Regent ave. Winnipeg [email protected] ____ Elshan Alakbarov Dodge Chrysler 🇺🇲 +1 (204) 848-5103 [email protected] ____ Артем Murray Hyundai🇰🇷 1700D Waverley St, R3T 5V7 +1-431-334-6102 [email protected] ____ Юрій Crown Acura🇯🇵 +1 431 293 47 21 1700 Waverley St [email protected] ____ Юрий JIM Gauthier KIA🇰🇷 +14317927799 WhatsApp 2536 McPhillips St, Winnipeg [email protected]
-
Просто боюсь что отменят замену прав без экзаменов когда приду
-
-
Чувство такое просто: 21 я приходил и все никак не мог решиться их отдать, как ступор схватил знаете, а сейчас переживаю что когда приду в понедельник они уже это все отменят
-
А где накосячил что отменят ? Почему отменят?
-
Не отменят . Не переживай.
-
Хочемо відпочинок замовити. Нічого сурер-екзотичного🙂. Мексика, Куба чи Домініканська Республіка. Ніколи сама не бронювала, в Україні завжди через агенцію замовляли, тому боюся "напартачити"))). Можливо знаєте сайти, на яких зазвичай можна дивитись/вибирати тури самостійно? Буду вдячна!
-
. Існуючі водії можуть оновити своє посвідчення онлайн або особисто в Центрі обслуговування MPI, здати візуальне обстеження зіру та отримати оновлене посвідчення. Для заміни втраченого або пошкодженого посвідчення потрібно звернутися до Центру обслуговування MPI з необхідними документами та оплатити відповідну плату.
-
Отримання посвідчення водія в Манітобській публічній страховій компанії (MPI) в Вінніпезі залежить від того, чи ви є новим водієм, чи вам потрібно продовжити, замінити або оновити своє посвідчення. Для нових водіїв потрібно пройти теоретичний та практичний тести, подати документи та оплатити відповідну плату, а потім отримати посвідчення водія.