Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрий вечір, може хтось порадить курси англійської мови? Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, щавель десь продається тут ?)
-
І мене це цікавить
-
Всім доброго дня , підкажіть будь ласка , я маю тариф фідо за 65 доларів на 20 ГБ інтернету , але прийшов перший Білл на 108 доларів до сплати😱 , що тут діється ??
-
Дякую, тут дійсно якісь шахрайські тарифи)))
-
wpl.winnipeg.ca/library/branchpages/branch.aspx?bahn
-
50 ще за відкриття рахунку. Дякуйте що тільки 1 раз. Мені взагалі 2 прилетіло :) зараз досі колекторами погрожують 😂
-
Стосовно Файдо - не тільки це.
-
Це жесть
-
Тут не шахрайські тарифи, а всі працюють на «отьє», або ж був місандерстендінг і ви не зрозуміли. Мені одразу казали що перший білл прийде за місяць + відкриття рахунку. Не сказали тільки що якщо той, хто відкриває рахунок, косячить в процесі, закриває його і одразу відкриває новий - платити 50$ за це повинен я. І їх співробітники не кращі. Перше запитання - «а нащо він це зробив», друге від іншого «так а що, вам же відкрили рахунок, і потім закрили, чому ви платити не хочете»
-
Не 100, но чек обналичат только если сдадут вам. Если нет, деньги можно вернуть (через «я ничего не могу сделать» и несколько дней)
-
Інші не кращі. Белл - така ж сама історія. Доброго дня, хочу оплатити рахунок за інтернет - вибачте, нічого не можу зробити. Або ж йдіть в банк та беріть чек, або ж користуйтесь аплікацією (а нафіг я б до вас приходив, якщо вона б працювала нормально»
-
А скажите пожалуйста может вы имели практику, это они хотят залог за квартиру но на нее много людей если я приеду с чеком то квартиру нам 100% сдадут или нет , эти деньги потом как возвращаются ?
-
Все одно буде «вибачте, не можу нічого зробити». Навіть якщо просто потрібно білл оплатити.
-
До них в салон ходиш з саркастичною посмішкою
-
Подойдите в свой банк на кассу, вам сделают на месте.
-
Они себя страхуют, собирают со всех чеки и выбирают кто больше нравится. Остальные могут вернуть средства (ну если это не какое-то мошеничество)
-
Не знаю как в Украине, но тут, на мой вкус, нет по настоящему нормальных мест. Я сравниваю с Израилем, а там в этом знают толк. Попробуйте "prairie donair", нам понравилось, мясо хотя бы со специями а не пресное как в других местах. Мы тут перепробовали очень много якобы "шуармы", всё жалкое подобие настоящей вкусной шуармы/шаурмы. Но на вкус как говорится, кому то может быть это супер вкусно.
-
Друзья, что из этого пин?🧐 Хочу пополнить баланс на телефоне
-
Вот как быть в этом случае мы первые посмотрели квартиру и первые заявили что ок берем к чему эти торги и чеки я не понимаю 🙃🤣
21 Jan 2023, 23:31
89328/187974
29 minutes ago