Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Але і паспорт український і права підтягує лише нового зразка
-
Можна зареєструватися без відвідування фізично будь яких установ. Це все онлайн
-
Відтепер у одній із провінцій Канади можна отримати місцеве водійське посвідчення, надавши документ у "Дії". Якщо ви опинилися в провінції Манітоба, але не маєте пластикового посвідчення водія, то зможете отримати його за допомогою цифрового документа із застосунку "Дія". Наразі тривають переговори з організаціями понад 14 країн, аби українці за кордоном могли отримувати послуги з українськими цифровими документами.
-
Внутрішній додаток для українців де можна зберігати всі документи в електронні формі так як розумію можна вирішити багато різних питань з документами , сама не користувалась тому не можу сказати точно
-
Так вийшло що Дії немає Навно не була в Україні 🤷🏼♀️ Якщо щось вийде вирішити то звісно напишу ☺️
-
Усім привіт , можливо хтось знає чи можна обміняти водійське посвітдчення якщо термін дії закінчився в жовтні 2021 ( посвідчення перше на два роки видане, немає ніяких порушень в Україні поновити можна було до двох років) . Чи можна буде обміняти без екзаменів ?
-
Доброго дня. Маю бажання купити авто, але зараз маю тільки українське посвідчення водія, чи залежить сума плати за страхування, якщо українське посвідчення зміниться на канадське, потім? Чи краще зачекати и отримати канадське посвідченння і оформити страхування та купити авто?
-
Вы прочитали моё сообщение, я прочитал ваше. Мистер/Миссис Я, дальше дискуссию продолжать не буду, до свидания
-
Да, пожалуйста, не сбивайте людей с толку