Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Можно, но я в даунтауне и снукер через дорогу.
-
Доброго вечора, є хтось у даунтауні. Піти в снукер пограти та пива випить?
-
Если у вас штамп в паспорте есть что вы подались на карту , то и безвиз целый и легально находились ( не могли только пересекать границу) если же пересекали то безвиз закончился.
-
Затримали годин на 3, перевіряли документи і тепер ми повинні надіслати документи що ми насправді проживаємо у Канаді
-
Врач решает, в некоторых клиниках есть оборудование посложнее и что-то делают на месте. Если ситуация не срочная - врач даст направление и вам подскажут где сделать анализы/рентген/ ультрасаунд. Если срочно - направят в госпиталь. В Kalo clinic например есть и рентген и ультразвук. kaloclinic.ca/
-
У нас така сама була ситуація то була проблема у Мюнхені.
-
Я летів через Мюнхен (Німеччина). Не дивлячись на те, що в мене термін перебування був у Польщі більше 4-х місяців, у німецького прикордонника питань ніяких не виникло - мовчки поставив мені штамп і все. А у вашому випадку можливо і будуть питання до вас, тому що ви приїхали до 24.02.2022 у Польщу і не підпадаєте під ту установу, що дає право перебувати українцям у Польщі більше 90 днів без візи.
-
Часто роботодавці приймають тільки сертифікати від певних провайдерів. То перед тим як взяти "будь яки, або субсідовані" варто 3 рази подумати, щоб не платити двічі та не марнувати час. Це не самі дешеві, але приймається навколо www.sja.ca/en/first-aid-training
-
29 грудня 2022 року о 2:00 PM CST відбудеться онлайн-вебінар з представниками Податкової Агенції Канади (Canada Revenue Agency). Конгрес Українців Канади - Манітоба запросив представників Податкової Агенції Канади розказати про процес подачі податкових декларації для новоприбулих українців та які кредити та вигоди (Benefits and Credits) можна від цього отримати у 2023 році. Це можливість почути офіційну інформацію від представників Податкової Агенції Канади. На вебінарі буде можливість поставити запитання працівникам Податкової Агенції Канади. Запрошуємо українців, які ПРИБУЛИ до Канади відвідати цей вебінар. Будь ласка, заповніть форму для реєстрації на вебінар. Посилання на вебінар буде надіслане вам на вашу електронну пошту 28 грудня 2022. Реєстрація forms.gle/cUhsKt8jjuVzgtQY8 Кількість місць обмежена. Дуже просимо реєструватись тільки тих, хто перебуває в Канаді або прибуває до Канади у 2022 році. Конгрес Українців Канади - Манітоба
-
Тормозили только в Португалии. Если прямым например лететь то точно никаких проблем не будет
-
Смотря через какую страну летите . Мы летели через Португалию с просроченными визами и вышедшими безвизами , так нас тормознули буквально на пол минуты -минуту , куда то позвонили и пропустили