Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ні, самі вивчаємо інформацію, від тих же і міграційних консультантів. І від людей які подалися чи отримали
-
Міграційний консультант?
-
Одна дівчинка створила групу, щоб зрозуміти етапи отримання ПР. Переходьте😊t.me/+V1fTB9m2Ls01ODdk
-
Нет это для всех кто не знает 🙂
-
Если это для меня,то спасибо,но после 14 лет работы в банке,поверьте,о дебетных и кредитных картах я знаю намнооого больше,чем здесь написано)
-
Вот почитайте в чем разница www.investopedia.com/articles/personal-finance/050214/credit-vs-debit-cards-which-better.asp#:~:text=Both%20can%20make%20it%20easy,purchase%20items%20or%20withdraw%20cash.
-
Дебетові тут рахуються кредитними при оплаті в магазині
-
Обратись к Halyna Petrick 204-940-6550. Говорит на украинском
-
В Україні поширені універсальні банківські карти,вони так і називаються. Дебетові є окремо.
-
Нет
-
Онлайн за 10 хв все робиться)
-
HUB. Можете в любой Autopac зайти там спросить
-
Ви можете спробувати он-лайн в TD наприклад. Чи зайдіть в якесь страхове агенство, вони роз'яснять різні опції.
-
Дуже дякую!)
-
TD insurance, Square One, Cooperators, Apollo insurance
-
Як називаються? Хоча б декілька для прикладу
-
Ми чекали півтора місяці.Вам надійде лист на імейл,що проїзний можна забрати.Ми забирали на 510 Main st
-
Підкажіть, будь ласка, подали онлайн документи на проїзний. Чекаємо два тижні. Якесь смс чи лист мусить прийти, що проїзний готовий? Та де його забирають? Пікажить, будь ласка
-
Ребята хелло У кого есть деньги на укр карте ? Нужно 2.700 Я отдам наличкой или перевод сделаю. Как удобно
-
Будь-яка, умови практично однакові
21 Jan 2023, 23:31
917/186973
39 minutes ago