Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Если не сложно, спасибо)
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка з приводу банківських карток. Я планую покидати Канаду, і знаю, що треба закрити рахунки, але потім мені повинна буде прийти ще моя заробітня плата. Чи можливо закрити рахунок будучи поза Канадою?
-
Или так или в blue bin www.liquormarts.ca/retail-marketing/container-deposits
-
Тут за тару не платишь, получается и сдавать нечего
-
Пиво я не пью) у меня будут с под воды и сока, в Европе платишь за тару, потом сдаёшь её и тебе возвращают деньги, вот и интересно, тут так же или все в мусор выкидывать
-
Обратитесь в ваше отделение и подпишите за ранее бумаги для закрытия счета
-
А до этого смотрели старье на майн стритт за 1050 1 к очень маленькую без посудомойки и на сантехнику смотреть страшно было.
-
Нет только стиралки и сушилки
-
У нас кухня из нержавейки и нормальная кухонная мебель, ванная тоже нормальная
-
дякую за відповідь) в CIBC теж є така можливість?
-
Порадьте також, будь-ласка, які райони хороші для сімей по типу наших українських закритих ЖК з територією, своєю інфраструктурою, щоб був близько парк чи озеро?
-
Я Через це в садочок і пішла . Мене на ррботу а малу взяли безкоштовно. Я шукала садок написала 200 емейлів по всій манітобі і так знайшла. Хто шукає той знаходить
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, як ви в садочок влаштувалися? Я просто думаю, чи тут можливо, як у нас, в Україні: тебе з дитиною готові взяти, бо працювати нікому на мінімалці?! А в мене малій літом 2 р. То я б задюбки пішла тут на такі умови
-
Чи можлива у Вініпег оренда готель-апартаментів на довгий термін? Тут взагалі є готель-апартаменти?
-
Та то вже жк , напевно, краще називати...
-
Залежить від вакансії, десь потрібно сертифікат асистента, а це довго. Десь -ні. В основному, звільняють на літо (це якщо не терм взяли, а як substitute то це парттайм). Тоді будете мати розірваний стаж і на пр важко набрати 6 міс. Там купа нюансів. Але все реально.
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, можно ли в Винипеге сделать копию електронного ключа от домофона?
-
Дуже дякую. Чи можна буде вам написати чи набрати щоб уточнити нюанси?
-
Це значить , що робітники освіти на літо теж можуть стати на виплату?
-
Переслано з чату Українська Канада...
21 Jan 2023, 23:31
92328/187633
21 minutes ago