Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всім привіт! У кого мобільний оператор Роджерс??? Потрібна допомога! Сьогодні на рахунку показує, що -56,50. Я поповнив рахунок на 56,50...стало -113. Поповнив рахунок на 3$....стало -116.. поясніть будь ласка????
-
Тогда ладно 😂
-
Здесь я уже писал на эту тему. Но повторюсь: Для покупки оружия нужна лицензия. Для получении лицензии нужно иметь ПР.
-
Всё тихо уже)
-
Фух, снова всем здорова, вечер вбухан, но профит есть 😂кто соскучился по кухне из дома - прошу прощения 😂 Сразу вопрос, че за кипиш? Что пропустил? 🤗
-
Для лука не нужна лицензия, к слову
-
У нас теж мінус, як мені пояснили - то так плюс у них відображається 🤣 Коли буде без мінуса - то вже Ви їм винні ))) Вибачте за примітивне пояснення, це все що я поки що зрозуміла )))
-
Конечно возьму, а там подобие границы есть какое-то, или так, на всякий случай?
-
Згоден
-
Але це взрив мозгу 😂
-
Дякую!!!!
-
Це суто моя порада
-
Есть летние лагеря. Конечно проще когда уже в команде и там есть информация. Проверь www.bardownhockeyacademy.ca/ therink.ca/landing-page/
-
Вам ліпше в них запитати
-
Можливо бонусна програма
-
А для чого тоді ставлять той мінус? І звідки в мене взялись сьогодні ті 56,50...якщо я не поповнював ще рахунок
-
В мене не роджерс але в мене з інтернетом так
-
Або більше
-
Я пока искала информацию, тоже поняла, что этот вопрос не на поверхности в Гугле лежит. Реально почти ничего нет толкового про то, как получить оружие в Канаде
-
Дякую за пояснення)))бо не звично ще до такої системи
21 Jan 2023, 23:31
93292/186996
23 minutes ago