Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Мене здивувало не стільки ціна, а саме споживання) бо я економно живу))) і 700+ кВат 🫠 але я тоді не розумію, як воно рахується, тобто я не можу регулювати тепло, бо то є централізоване опалення, я можу тільки додатково включити кондиціонер на опалення і вентиляцію.
-
Так чтобы зарегистрироваться в приложении как раз и нужен 14значный номер. Получается замкнутый круг, чтобы зарегистрироваться нужен номер, который придет на почту после регистрации
-
Так через аппликацию и просит номер
-
Ні, теж був в ступорі, коли треба було зареєструватись, треба зайти через телефон або через аплікацію, тоді воно реєструє через е-mail. І потім вже на пошту прийде лист, з номером 14 зн.
-
Видимо бесполезно экономить, у нас тоже за воду фиксированный платеж $50, хоть облейся ей… Когда в Африке жесткий дефицит воды…
-
Тоді через телефон в браузері. Бо я реєстрував і не мав той номер. Теж шукав, але його вони висилають в листі на пошту і потім ви закінчуєте реєстрацію вписуючи додаткові дані хто з вами проживає, і тд
-
народ, сколько времени ждали security code от CRA? при регистрации личного кабинета. спасибо
-
4-5 должно быть. Мне на 3 пришло.
-
Підкажіть ще по MANITOBA HYDRO,я зробив реєстрацію на їх сайті, ввів 14-значн номер,що отримав по почті. Як приходять платежі?? Бо 2 тижні мовчок
-
Агенция))
-
Где-то там искали, из агенции. Но вроде не в Винни
-
Шукаю роботу механіка
-
Гайко крутів немає?)
-
Еще стройка
-
У вас наверное еще и плита есть электрическая. Иногда обогрев воды в это входит.
-
Цікаво,що хотів зайти в свій кабінет,а пише що такого абонента не існує
-
Народ вы чего??? Уже 100 раз объяснили, в прикрепленных написано как делать. Не надо 14 значный номер чтобы зарегистрироваться
-
Сам сьогодні подав дані з лічильника
-
Все, вже розібрався. Ходив питав до адміністрації будинка, вони показали реальні показники, і в мене там не більше 130 кВат за місяць. То все ж таки депозит розбитий на дві частини, бо маю лист де вони пишуть о сплаті 120$ депозиту
-
Данные датчиков сами подавали или estimated?
21 Jan 2023, 23:31
95990/186937
about 6 hours ago