Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я їду на роботі в автобусі. Автобус 15 до аеропорта. Водії кажуть добрий ранок.😊 українською
-
Так и есть) и даже кассир-филиппинец чуть по украински говорит 😂
-
Добре, дякую. Не думала що колись хвилюватимусь за те, що з мене не знімають гроші 😄
-
Они точно не забудут)
-
,разу при регистрации, через пару дней пришло письмо на почту, что все получилось, и аж потом счет и там уже указано, что они сами снимут оплату.
-
А почему платный, у вас нет хелс кард?
-
А когда сделала preauthorized payment? Обычно берет время и если счет выставили давно то может непройти
-
Поняла 😁👌
-
Вас найдут, не переживайте😁
-
Добрый день, подскажите кто посещал семейного врача в McPhillips Medical Clinic , платный прием , и сколько????
-
Добрий день. Хто з учасників групи працює в federated co-operatives limited? Відгукніться будь ласка. Можливо Андрій, В’ячеслав…знаю що працює близько п’яти українців в цій компанії.
-
И еще без знаков - когда снег чистять - надо следить за рассписанием на know your zone
-
Тут надо аккуратно, в Виннипеге на улицах зимой нельзя парковаться с 2-7 утра (иногда с 12-7 утра). Если вот такой знак есть
-
Здається у ці години не можна стояти довше 30 хв
-
С 16:00 до 18:00 парковка только 30 мин
-
Суто можливо паркуватися з 16-18? Просто стоять машини без якихось видимих дозволів
-
З 16 до 18 ж написано
-
Люди підскажіть, якщо маю такий знак чи означає він що після 18:00 не потрібно платити?
-
Есть , просто спрашиваю мало ли
-
В immigrant center на 100 Adelaide St, з собою мати ворк перміт, вас запишуть на лекцію (вони проходять в Бест Вестерн), після якої ви отримаєте річний безкоштовний абонемент з перечнем басейнів та спортзалів.
21 Jan 2023, 23:31
96061/186762
4 minutes ago