Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я знаю людей, кому они предлагали, да. Но они уже работали в другом месте и отказались
-
Myrowych кому то работу нашли? Вы знаете этих людей?
-
Пока что 2 агенции (наших) которые реально устраивают людей здесь заметил - Joblio и Myrowych. Но у первых нет в Манитобе вакансий, а у вторых все очень узкоспециализированное и в основном в Rural part
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Сегодня?
-
❤️👍
-
Одному сделали конкретное предложение, ждали, но он решил не ехать. Оператором погрузчика в Ривертон
-
Якщо loader то також мав ту пропозицію. Шкода не маю досвіду роботи на подібній техніці, а пропозиція була дуже добра.
-
Я працюю на підприємстві Марка 😉
-
Ну точніш не «не захотіли», не відмовляли, але «ми розглянемо», розглядають до сих пір, вже півроку
-
Можливо на те були свої причини 😉
-
А так довго до них просився рекрутером працювати - не захотіли брати(
-
20 на старт і будинок за 1000 чи 1100. Вже не пам'ятаю. Але там влітку класно було б.
-
І також знаю таких людей багато.
-
Нормальна, наче 20 за годину на старт і житло за 500 баксів
-
Тут обычно рабочие бенефиты такие расходы покрывают, но они стандартно после 3 месяцев работы даются
-
😱 як добре що я вирвав по здравотці в Чехії умовно безкоштовно 🙈
-
Благодарю
-
То на календарний рік чи від дати вирахування вартості? Чи на кожному підприємстві по своєму?
-
Ну страховки тоже разные. У меня 100% покрытие на $1,500 для базовых услуг и 50% до $1,500 на major (импланты и коронки). Это же на год, за год обычно вполне хватает в целом)
21 Jan 2023, 23:31
99193/186875
about an hour ago