Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Привіт,можливо хтось підскаже? Чи знаєте ви,де можливо купити тютюн до кальяну(з нікотином)? Бо на заправках і на амазоні все без нікотину😔
-
Добрий день! Чи може хтось підказати чи налаштувати гідро? Дякую
-
Попробуйте тут
-
Они мне помогли найти работу недалеко от Selkirk , очень не плохая вакансия
-
Дякую
-
И к предыдущему вопросу, если на ПР подаваться буду нескоро, сейчас можно сдавать, или непосредственно перед подачей?
-
Где можно и какой экзамен по английскому языку сдать, чтобы он катировался на PR ??
-
На celpip запис приблизно на місяць наперед.
-
Дякую
-
результат тесту дійсний 2 роки. Тому спокійно можна здавати. Там доречі черга може бути. Тому краще раніше
-
Можно сейчас, он несколько лет действует
-
Celpip general or IELTS
-
У мене часу повно, поки дублікати диплому та атестату зроблю 😂
-
Якщо зарплатня вказана за рік, як рахувати погодинну оплату? Чи як взагалі в такому разі рахуються часи? Може хто стикався…
-
А может владеет кто информацией как узнать noc специальности ? Просто интересно 🤔, ввожу aviation electroplating technician в Гугле, и информация скованная может не там смотрю
-
Можно в Гугл вбить “annual to hourly salary calculator Canada” и много вариантов вылезет
-
Напишіть aviation і подивіться що підтягне Воно там як категорії, підкатегорії і т д, і є опис Можливо щось схоже під іншою назвою
-
Я думал может еще что есть
-
А ну так. Я тот сайт нашел , а вот моей профессии там нет 😔
-
«Примерно» как и логика в этом случае не работает)) по совету выше нашла хороший калькулятор
21 Jan 2023, 23:31
99307/186881
about 10 hours ago