Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я перед Канадой попыталась. Восстановить аттестат об окончании 11 классов. Документ существует, но находится в абсолютно недоступной для меня зоне, и выслать/передать тоже нельзя. В министерстве не восстанавливают, так как он выдан в 1996 году, до введения электронной базы. Чтобы получить дубликат - сдавайте все предметы, что указаны в аттестате. Вот такой мой опыт
-
А що частіше попадається тут?
-
Вы не отменили бронь увы, чтобы отменить вам стоило позвонить им, они в письме оставляют номер, но я звонила раз 10, и никто там не отвечал, поэтому позвонила на горячую линию, и там тогда они отменили, о чем пришло подтверждение на е-мейл. Но справедливости ради, я была очень удивлена, тоже. Ведь при брони, они писали, что если не оплатить, то бронь через определенное время отменяется и всё, ни о каких штрафах они там не пишут. Но вот письмо с угрозами отправить дело коллекторам о неуплате прислали через 2 дня. Неприятно конечно.
-
Заблокируй
-
Я теж про RBC. Спеціально відшукав інструкцію, там ніде не згадується ID. У повторному листі про ID теж ні слова, тільки запитують заповнити ту саму форму вдруге. Виходить, у нас інструкції різні.
-
Когда обновляется стейтмент? Я думала что в дату до которой оплатить… но нет, висит неизменно
-
Я все одно не розумію. В особистому кабінеті була опція відмінити бронь, я її натиснув і резервування білетів пропало, в особистому кабінеті навіть в історії нічого немає. І в листах вони писали, що якщо я не заплачу за білети, бронь автоматично знімається, але дивно було, що бронь висіла 3 дні, коли зазвичай дається 24 години. Хто зна що буде, подивимось. Платити не буду, бо за який хрін? Нехай шукають
-
Картинка огонь))
-
Я там теж шукала таку опцію, але там було тільки щось на кшталт відмінити, але писалося, що бронь просто видалиться з кабінету, а не відміниться. І я так зрозуміла, що це просто не можливо зробити самому онлайн. Не приємна ситуація, але я на той момент вже купила у них 4 квитка до Канади(інші), то боялася щоб не було проблем вже з викупленими квитками. Взагалі сервіс у них поганий.