Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Нам в Manitoba star сказали что можно податся на Study permit и получить без проблем. Есть люди приехавшие по CUAET и получившие уже и Study permit в добавок к Work Permit.
-
Я б на вашому місці підійшла б до менеджера будинку і пояснила б все. Що друг/брат з України, чекає сім’ю, чи не буде проблемою, якщо він погостює місяць. Я думаю що на 1 місяць він дозволить. Не починайте життя тут з брехні
-
А на протязі якого терміну після зміни адреси потрібно про це повідомляти усі інстанції? Наприклад, люди, які тільки приїжджають до Вінніпегу оселяються в готелі і дають адресу цього готелю усюди. А потім через два тижні переселяються в інший, але багато хто з них не повідомляє про це усюди, де вони встигли зареєструватися, тому що через деякий період він знову змінититься, коли людина вже зніме сама собі житло.
-
Дякую за ваші аргументи. А якщо руммейт, це мій хороший друг, який хоче заїхати лише на місяць, а потім планує зустріти свою сім'ю з України і вже зняти собі окремо житло для родини? Йому не потрібен ні договір, ні зміна адреси в документах. Він просто хоче на даному етапі трохи заощадити. І він знає, що точно не виставлю його речі за двері, поки він буде в магазині чи на роботі.
-
Руммейт: сьогодні - ви ж свої, а завтра - я вас не знаю… і взагалі, як він сюди приїхав, раз всього так боїться? 🙄
-
А в чому проблема заїхати до офісу та попросити вписати людину до угоди рента? Коли будете шукати новий рент, часом питають референси від попередніх лендлордів..... Мати орігінал угоди це the best inerest для руммейта, в першу чергу. Щоб не сталося, що приїхав, привіз всі речі, переночував, пішов до роботи, повернувся - а речей нема, а на дверях надпис: "Вася йди лісом"