Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Вообще то это UofW collegiate. Очень хорошая частная старшая школа. Почему ЛГБТ замок?
-
Тобто це по-вашому, не ЛГБТ, так просто, веселка? 😁
-
Наши везде видят ЛГБТ в таком. Смысла объяснять даже нету
-
*гачи гафка, где мужик снимает очки сидя за компом*
-
Добрый, не подскажите где можно просмотреть credit score и узнать какие кредитки и вообще счета открыты?
-
Если у вас rbc то в интернет банкинге браузерном есть вкладка с credit score, там же и вся инфа по счетам. За другие банковские приложения, не знаю.
-
Доброго дня !Скажіть будь ласка як вивезти маленьку собаку з Польщі,реально вже опускаються руки😞авіакомпанії не підтверджують рейси з двома пересадками,кажуть що не гуманно собаку скільки везти…але ж якось люди перевозять своїх улюбленців 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
-
t.me/petstocanada Вот чат по животным
-
Не знайшли жодної авіакомпанії що продали б квиток з 2 пересадками. Тому купили квитки Відень-Амстердам-Торонто і окремо Торонто-Вінніпег І все чудово) з Торонто місцевим лоукостером досить не довго коштує зараз, бо тоді в березні квитки коштували ого-го скільки
-
Я замітив що цей глюк, тільки на айфонах, там копійки не можливо ввести. У мене на самсунзі працює все ок. Переводжу сумми з копійками, такого глюку нема. У дружини і товариша на айфоні то завжди так, як і у вас. Якщо потрібно щось перечислити з точністю до копійки, то входим в акаунт з мого самчунгу і завжди все добре.