Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Відповість, може зайнятий. Мені робив ноутбук. Я задоволений. Але це його не основна робота, тому треба трішки зачекати
-
Доброго дня! Я працюю в автосалоні міста Вінніпег Nissan Vickar. З радістю допоможу підібрати ідеальне авто під ваші потреби! Є багато нових авто в наявності, гарні умови лізу та кредитування(кредитування починається з 2.99% річних, лізинг є варіанти під 0%). Також є багато різноманітних авто з пробігом. Звертайтесь, допоможу підібрати найкращий варіант для вас по кращим умовам! Є можливість придбання авто в лізинг, файненс та за кеш. Буду радий знайомству! 1424Regent Ave. 204 952 5878 Євгеній [email protected]
-
Доброго дня. Я маю цукровий діабет, 1 тип, важку форму. Хтось може підказати, чи можу я претендувати на якісь пільги чи фінансову допомогу?
-
Здравствуйте! Помогите разобраться в подаче на субсидию для садочка. Куда это нужно внести? 🙏
-
Это получается последняя строка 40500?
-
Благодарю. Но в какое поле вводить ? В окошко, где спрашивают про prorerty Rental?
-
Вы обязаны въехать и получить ворк пермит до конца дня 31 марта. Это то что известно на данный момент. После 31-марта , можно въехать только как турист ( нет финансовой помощи, нет разрешения на работу, нет гостиницы, нет медицинской страховки от провинции).
-
🍁🇺🇦 🇨🇦Увага українці у Вінніпегу! Go To Canada пропонує вашій увазі унікальну можливість: перша консультація у нашому офісі абсолютно безкоштовна! Ми спеціалізуємось на повному супроводі до отримання ПР та продовженні ВП, гарантуючи найнижчі ціни на ринку Канади. Не зволікайте, пишіть нам на [email protected] або в Instagram, щоб дізнатись більше! 📧✨ www.instagram.com/_alina_kushnir?igsh=Z2Q5eGI1bHN5OG1s&utm_source=qr
-
Какую сумму вводить?