Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго вечора ,я дуже перепрошую,та сподіваюсь на ваше розуміння. ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА ОПЕРАЦІЯ ❗❗❗❗❗❗❗❗Дуже дуже просимо вас про допомогу. У нашому житті сталось велике горе, нещодавно дуже занедужав мій синок,я виховую сама. З рідні нікого не лишилось. Справлялись до хвороби. Поставлений діагноз пухлина головного мозку (аденома гіпофіза доброякісна). Вона не дає сину жити. Зараз він в критичному стані,дуже терміново потрібна операція, більшу частину коштів та ліків буде від держави та не все нажаль. своїми силами знайшла частину коштів. Нам лишається ще зібрати 27800грн. Кожна гривня може допомогти моему маленькому побороти ці муки. Розуміємо що зараз тяжкі часи для всіх. Та просим вашої милості та допомоги. Будь ласка допоможіть в кого є можливість та бажання. Будемо безмежно вдячні вам за будь яку допомогу. Благаю вас люди допоможіть врятувати життя мого синочка він ще зовсім маленький. Надам будь яке підтвердження, документи фото ,відео. Номер телефону для зв'язку та номер карти для допомоги маємо. Молю Не пройдіть повз 😭 Бережіть себе та рідних. Миру всім!
-
Я сыну подалась на паспорт и пыталась продлить визитор рекорд с листом подтверждением, что я в процессе ожидания нового паспорта - в итоге пришел новый рекорд с той же датой. Так что врядле продлят пока не предоставите новый паспорт. Мне не так обидно было, так как подавалась ранее и бесплатно, сейчас это денег стоит…жалко потерять
-
Winnipeg#Barber#Canada Хочете виглядати стильно та доглянуто? Пропонуємо широкий спектр послуг: - Професійна чоловіча стрижка - Оформлення бороди та вусів - Стильні зачіски для особливих подій Чому обирають нас? - Висококваліфікований барбер з багаторічним досвідом - Використання лише якісних інструментів та косметики - Індивідуальний підхід до кожного клієнта Записуйтесь прямо зараз та відчуйте різницю! Телефон для запису: 4312757553
-
Любой ювелирный предоставляет данную услугу. Спросите у консультантов и они узнают у начальства за сколько они возьмутся это делать
-
🌸Здається кімната в 2-х кімнатній квартирі (Вінніпег, Кенастон 690, поруч з Грант Авеню, Поло Парк, Аутлетом та Ікеєю)🌸 Здається кімната з великою ліжком King Size з 1 лютого Вартість: $666 (комунальні включені) Інтернет спільно — $30 на двох Зручне місце розташування — зупинка транспорту прямо під будинком, Суперстор за 5 хвилин пішки, багато магазинів поруч Спокійний район Шукаю спокійну дівчину Домашні тварини не допускаються За всіма питаннями пишіть в директ💌
-
Всім привіт) Більше книг на розподажі можна пергляну в сторіс в Інстаграм www.instagram.com/bookspace_ukr?igsh=NGZvbndweTdsd2Uy