Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Да небольшая. 5 ракурсов, каждый снят с тремя экспозициями. Просто каждый из 15 файлов 45-50МБ. Когда hdr-панорама клеится, Фотошоп отрывается на дисках.
-
Я не знаю що таке hdd чи Sata ssd. Але не здивуюсь. В мого чоловіка набагато новіший ноутбук Dell, і такий тугодум, а ж бісить. Мій старий ASUS літає в порівнянні з ним. Я хотіла модернізувати його, і майже віддала його своєму програмісту в Україні ще в лютому 2022, але не склалося. Я просто не знаю чи ще є сенс модернізувати старий, скільки часу це займе і яка вартість. Тому от шукаю людину яка в курсі цієї кухні
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
-
Можу написати детальніше в особисті
-
+1 (204) 955-6772 Борис
-
Ищите laptop service center в картах гугла и спрашивайте там
-
Не интересовался
-
Привіт, друзі, я жив у номері близько двох років, і орендодавець збирався дати мені ще один номер у тій самій квартирі, але він щодня обіцяв, але не виконав, і я сказав йому вголос, чому ти хочеш що? Ви мене турбуєте і, на жаль, дали мені такий лист, що я можу зробити у відповідь на цей лист?
-
Съезжать и искать новое жильё. Он Вас официально выселил из-за грубого общения с ним
-
Check everything here www.gov.mb.ca/cca/rtb/
-
По-моему зимой нельзя выставить на улицу. До весны поживет 😁
-
Та многим пофиг бывает. Если проперти менеджер олень, что ты можешь с этим поделать? Ну закусился, с кем не бывает 😁
-
Там сам факт, что там сообщат об том что он имел проблемы и для съёма следующего жилья будет очень много проблем. Они же сообщают это информацию в бюро, а оно это передаст новому лендлорду