Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Спа! Может вообще можно фото с телефона.Мне тоже нужно документы на поезд и т д,а вы на вклейку визы тоже записывались или в любой день можно?
-
Ребят подскажите пожалуйста какой-нибудь интересное место или музей ?
-
А зачемон нужен вобще на каждый день?
-
Никаких выписок не дают
-
Подскажите как вы обходились в Европе без паспорта,когда он был на вклейке визы?Дают какой-то документ о том что паспорт находится в визовом центре?Я живу в Эстонии,а визо6в Финляндии?
-
Всім Привіт . Дівчатка , хто приїхав alone до Вінніпегу , напишіть ,будь ласка, в приватні 😊
-
Консульство в Эдмонтоне или в Торонто
-
Підкажіть, коли будете подавати на новий паспорт і яким чином? У моєї мами паспорт закінчиться у лютому 2023 року. Коли буде виїздне консульське обслуговування у Вінніпезі не відомо. Лишається тільки їхати у Торонто?
-
Нам в міграційному пояснювали про продовження ворк перміта і коли зайшли туди , то пабичили що можна і візу чи продовжити чи як новий ворк перміт на нову поміняти. Консультант в міграційному сказав що якщо я подамся через новий паспорт він у мене дійсний 10 років, то і нова віза буде на 10 років. Портал GCkey
-
А подавали з Канади? Знову на CUAET?
-
В перукарні: - Вам уші потрібні ? -Так, звичайно! - Тоді, я Вам в газетку запакую??? 😁🙃