Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Они тебе поставят апостиль
-
Дякую)) бо вчора мене аж знервувала , і так на нервах і ще мені додадатково нерви витрипали.
-
Сделаешь документы у клерка, потом узнай если нужен апостиль сделай через apostil.in.ua
-
Найди клерка, который делает документы и ты решишь свой вопрос
-
Там одна інфа, не від автора. А тут інфа від людини яка особисто робила
-
Тебе нужен обычный клерк
-
Вам же ссылку на все скинули в группе где говорят только на украинском
-
Дякую 🙏 Тобто треба зробити довіреність і вислати її в посольство України в Канаді? Чи консульство? Думаю що скоріш за все в консульство, то більше їх питання схоже. Вони проставляють апостіль .. і... і... Отой документ вже можна відправляти в Україну? А хто завірить мій підпис тут? Треба пошукати нотаріуса, так? Як вони тут називаються? Notary lawyer який небудь?
-
Что кинула кого-то?
-
Народ кто про Диану сопрович писал
-
Делала такое, но в Европе. Думаю принцип один, но лучше уточнить. Нужна доверенность с апостилем. Было 2 варианта как сделать доверенность - в посольстве (делают и ставят апостиль) и доверенность по укр. образцу, нотариус заверяет вашу подпись, апостиль поставили в гражданском суде.
-
Привіт 👋 А підкажіть будь-ласка таке хто знає. В Україні лишилась машина. Треба її продати. Займатись продажем буде мій знайомий. Як на нього з Вінніпегу оформити довіреність на право підпису всього що потрібно для продажу, бути моїм представником у МРЕО і т.і? Хтось оформлював схожі довіреності? Де ви їх робили? То треба в консульство чи посольство? Які документи треба мати із собою? Як її краще відправити до України? Meest Express чи є кращі варіанти? Буду вдячний за відповіді 🙏
-
Номер тот же остаётся Если вы уже позвонили или онлайн поменяли адрес, то указывайте просто новый; если ещё не меняли, то объясните им ситуацию (куда это нужно)
-
Мы узнавали, для нас по Cuaet, это ещё тот квест, только на 3 года как действует пермит, вы должны сами купить резину, потом страховая вам выплачивает обратно эти деньги, и только потом вы начинаете опять ежемесячные выплаты, считали за 3 года около 120+- переплата.
-
К ним первым пошел . В поло парк . Ремонт мат. Плат не производят .