Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Вернуть - это не отменить платеж, а просто перечислить обратно. Если они отказывают - то депозит возвращают. Если человек сам передумывает, то он депозит теряет. Я думала, это стандартная практика. Мне о ней рассказывали ещё в конце 19-го года, когда я на визит приезжала. Вот по поводу способа перевода этого депозита я не в курсе, но само наличие депозита - это же везде.
-
Это какое-то большое агенство?
-
Вот это я не знаю, с такими требованиями я ещё не сталкивалась
-
Ну, по крайней мере, вроде как обещают. Но всегда так давать депозит как-то бррр
-
То вернут)
-
Да. У них это обязательно, когда только отправляешь аппликейшн - как гарантия, что «не сольешься», если тебя одобрят. Если не одобрят, то возвращают
-
У меня брали, но через онлайн-платёж. Akman Management & Astroid Management
-
Приветствую! попросило агентство по недвижимости money order(для security deposit), и принести его вместе с заявкой на рент и отдать,пока будут рассматривать мое заявление Подскажите,это нормальная ситуация?
-
1.27 был
-
а что за район? И если можно посмотреть квартиру по видео,было бы здорово…,мы прилетаем 15.10 как раз бы к 1.11 заселились бы.🙏
-
Тут є картки, які з vіsa або mastercard, вони можуть бути дебітками або кредитками (кредитки - завжди з visa або mastercard), а є дебітки , що без цього, тобто нею не розплатишся в Інтернеті (хоча можна підключити до paypal рахунку і розплачуватися пайпалом, який буде знімати гроші з цього банківського рахунку). Є також картки на яких вибивається ваше ім‘я , іі ви отримаєте через деякий час, і картки котрі видають одразу у відділенні на ній немає вашого ім‘я. Є також картки visa або mastercard предоплачені «pre-paid », якщо наприклад вам щось треба купити онлайн, але немає visa або mastercard , ви йдете до таких магазинчиків на заправці або такі є цілодобові маленькі «convenient store », там можна знайти такі visa або mastercard картки у продажу на 10, 25, 50 долларів + вартість картки (5-10 долларів, не пам‘ятаю), -це дуже дорого. В Moneymart відділенні можна також завести Titanium pre-paid mastercard , але коли потрібно покласти на неї гроші, треба ходити в цей Moneymart, коли він відкритий (через людину, не автоматично). Безлімітно розплачуватися з цієї картки -десь 14 доларів за місяц буде. Якщо по моєму до 10 трансзакцій на місяць - то десь 4 долари за місяць. Titanium також буває з вашим ім’ям на неї або без (це як ви забажаєте)