Winnipeg for Ukrainians - chat
-
нам теж директор питав за стаді перміт…,тому я й переживаю,що просити для дочки якій 15 років у офіцера…,але вона ще й хоче підробляти.
-
Я про інше питаю. Ви так наполегливо кажете що це помилка що вводите людей в оману. Це- не помилка. Помилка коли щось унеможливлює подальші дії. Наявність стаді перміту як і його відсутність не забороняє вчитися в школі. Просто діти яки мають ддіючий стаді перміт вже можуть йти далі після школи, тим дітям у кого його не має- доведеться його отримати якщо вже небуде ПР. І все. в чому і де тут помилка я чесно не розумію. Працюють обидва варіанти.
-
На тиждень раніше ніж ви, ми через Калгарі летіли, тим кому дали дітям інший документ, скоріше за все теж через Торонто прилетіли, я думаю не вам одним так видали, а скоріше за все неправильно розтлумачили програму от і роблять вони там study permit. Нам коли дітей, які в моєму паспорті вписані пропустили, то і на горячій лінії відповідали, що не можно їх візи мені у паспорт вклеїти, бо це не їх особистий паспорт, другий раз ми подзвонили, то іншу причину назвали і з кризової форми така відповідь приходила і ще кудись запрос робили, там відповідь була, що пришлить фото літо дітей і їм зроблять разовий проїзний документ, коли фото відправили, то з Австрії прийшла відповідь, що нащо ви прислали фото діти вже мають проїзний документ і це ваш паспорт, якщо хочете візи їм то пришліть ваш паспорт і ми вклеєїмо їм візи, ми пояснили, що вже присилали і їм не влєїли, вони сказали, що просто офіцер пропустив, що в одному паспорті було три електронні візи і що треба три візи вклеєїти. Другий раз відіслали і все вклеїли і кошти, що ми перерахували на зворотню доставку нам повернули на картку, бо їх помилка була. А я на офіційному сайті роз'яснення знайшла, що візи мають вклєїти і на дітей, які вписані у паспорт батьків, тому так настирно відправляла запроси, поки не потрапила на вже компетентного офіцера у цьому питанні.
-
Ні. Ві не помилився, він просто- і як видно вище- не мені одному видав стаді перміт. Ви коли приїхали?
-
Вам надали офіційне посилання де все написано, якщо хтось з офіцерів це не виконав, то він помилився. До чого тут мож бачення. Дали вам у Торонто інший документ, то і добре, що він підходить, але це не значить, що людям потрібно хвилюватися, що їм не дали study permit і що їх дітей не візьмуть до школи. Їм потрібно отримати документ на дітей з відміткою Cuaet, щоб подати на разову виплату, а у школу діти і за ворк пермітом батьків зможуть піти.
-
Пані, у вас ваше бачення, у мене мої факти.Я б не стверджував що "хтось помилився" оскільки ви не офіційна особа. Як і я. Тому я описую ті документи, які у мене є. І ті які запитували.
-
Та да. Спочатку помилилися при заповненні аплікації - коли який кому, потім офіцер помилися, я вас чудово зрозумів. Потім в школі помилилися, коли запитали саме "стаді перміт" ...
-
Бо є фірми, що пишуть скільки треба в тиждень працювати і ноутбук потрібен
-
Дійсно, тут уже на роботу не підеш, хоча можуть бути віддалені вакансії, я теж такі розгляду, щоб на транспорті зекономити
-
Фінансову допомогу можете подавати. Система працює.
-
Ну ми також хочемо знайти таку можливість, бо дійсно курси дорогі. І вони зробили по градіції, що краще заплати $9тис, ніж 7тис спрощений