Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я знову з нашими баранами ( питаннями) прийшла. Вчора намагалася поповнити рахунок на мобiльний телефон рiзним чином. I менi вiдмовили - сказали,що треба пiдключитися до банкiвського акаунту. Ааа🤦🤦 Ну то таке. Холодно надворi, купила тепле взуття дитинi та скелета на хелоуiн
-
Судячи з досвіду в цій групі, є люди яким ще на візу чекати три місяці, а потім вони ще подумають летіти чи ні, а вже куча питання і побоювань. Бажаю всім удачі, особливо тим хто мужньо зі мною переписувався)))
-
На букінгу розмовляти різким не треба, можете спробувати
-
Друзі, ми з вами в цьому світі нікому не потрібні (крім волонтерів в аеропорту) тому не панікуйте, судячи з коментів, вони просто чудові, з нетерпінням чекаю з ними зустрічі
-
У нас пересадка в Галіфаксі 16 годин. Я забронював ночівлю в готелі з трансфером через Букінг. В чому проблема Вінніпегу?
-
Я Вам взагалі то нічого не сперечався, а висловив свою думку.
-
Про що можна говорити з людьми, які на Гугл клавіатурі пишуть слово " правильно" через букву е???
-
Вам не здається, що коли людина задає підряд три питання в стилі - а роботи вже немає?/ а волонтери вже не працюють, і тому подібне, то більше схоже на паніку. Питання мабуть ставити треба так - підкажіть, як зараз з роботою в Вінніпегу/ Як зв'язатися з волонтерами.