Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Приходить повідомлення на пошту. Реєстрація за 24 год до вильоту.
-
И второй вопрос, скажите, после того как заполнили анкету на ГОСТ ниву, какой следующий шаг?
-
Ребята, поделитесь инфой кто оставался в гостинице на 2 недели, какого плана гостиница - выдают на семью комнату или в комнате/в номере может быть несколько человек? Как если с маленьким ребенком лететь ? Может у кого-то фото или видео есть )) как далеко или близко от центра находится? Спасибо заранее.
-
Зареєструють, не хвилюйтесь.
-
Підкажіть будь ласка, хто летів авіакомпанією KLM, там пише норма багажу 158см загальний розмір валізи та 23кг, якщо у нас будуть валізи не 158см а 168см чи допустять наш багаж за доплату чи взагалі заборонять його провозити ?
-
Ні ну ви написали дані паспорта для реєстрації… А для відправлення тобто відправлення і ваші місця це залеживіть як ви летите і від аваікомпаніі .. ми маємо або самі через ринаір відправлення робити або чек ін і тоді Бо в мене пише якщо ви з пересадкою то не можете самі відправлення робити 😅
-
я теж через Ківі брала, заповнила для реєстрації данні, та вони написали що зареєструють мене 🥶 тепер і я нервувати почала, то спробувала самостійно це зробити, а мені пише, що в них всі дані для реєстрації є, чекайте 🤯 а якщо не зареєструють
-
Ми теж через Ківі брали і пише, якщо не зроблять задармо то берете квитанцію і потім вони мають компенсувати якось так
-
дякую❤️, знаю що можемо бути платно, але вже краще так чим не полетіти))